.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Повече от фен Аватара на feikk
    Има момчета, които са просто такива. И не могат да се променят. Може би му е трудно да показва чувствата си, знам ли. Може така да е свикнал... по думите ти не изглежда лошо момче, но просто не си пасвате. Като искаш по-вълнуваща връзка - направи си я. Излизайте на различни места, прави му изненадите въпреки неговите "Не трябваше" и тнт... Все пак може да е и просто недосетлив. Моя приятел също има такива сходни черти и съм се примирила с това. Но открий всичко останало хубаво, което не кефи и не мисля, че нова ше ти е чак такъв тежък проблем.
    Относно втория ти въпрос - всеки се увлича, важното е да не направиш грешка. Приемай го както искаш.
    dgdg

А относно втория въпрос ако видя някой да сваля моето момиче просто ще говоря с нея ще я попитам дали има чувства към него и въобще да не ме разиграва Няма да й забранявам да се вижда с него, но надали и ще й бъда гадже при положение че другото момче я сваля а тя му отвръща ... А ако и кажа да не излиза с него а тя продължи да го прави просто ще я оставя ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си