Ето го и моето мъжко мнение по темата Значи като четох това есе тук първото което ми хрумна беше "дали е любов" след като се допитваш до нас и се оплакваш Реално на пръв поглед момчето е добре за нещата които описваш Аз лично мисля че проблема е в теб явно някаква твоя предишна връзка ти е давала тези неща които сега ти липсват, но си я развалила Освен това ако наистина обичаше дадения човек истински щеше да си щастлива, а не да му търсиш пороците Трябва да се замислиш дали тази твоя връзка е наистина важна за теб и наистина искаш да я запазиш и какво ще правиш по нататък, но ако наистина това момче те обича по-добре не се отказвай от него От нещата които си написала разбирам също че наистина не си пасвате за което и ти трябва да се замислиш дали искаш да си с този човек но така или иначе вариантите са два Оставаш с него докрай и свикваш с характера му щом смяташ че те обича истински (но лично според мен дори и той да те обича ти него не го обичаш а просто си се превързала и свикнала с него ако е любов няма нужда да свикваш с нечии характер защото когато обичаш някой ти обичаш всичко в него и нещата които другите ги дразнят в този човек теб не те дразнят а ти обичаш неговите черти и всичко което той прави...) другият вариант е да намериш друг който наистина да обичаш и ти дава това от което имаш нужда... Но проблема е в теб убеден съм че търсиш в него нещо което си имала в друга връзка с някой друг а сега той не може да ти го даде, но това е нормално първата връзка изгражда идеала на всичко и винаги се връщаш към първият си път Това е лично мое мнение и аз съм минал през това надявам се поне малко да съм помогнал Успех