.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Threaded View

Голям фен Аватара на .Wonder
    Като за начало бих ти препоръчала да ядеш закуска. Може да е нещо мъничко като за начало, но да не ядеш сутрин не е хубав навик, поне при мен беше така. Хапвай плод, овесени ядки или пък пълнозърнеста филийка с домат, краставица и маруля.
    Оставам с впечатлението, че ядеш само три пъти на ден (така ли е?). Яж между основните хранения, може да е само плод, но яж. Известно ми е, че всяко основно хранене е добре да съдържа 25% въглехидрат, 25 % белтъчини и 50 % салата или като цяло свеж продукт (що за обяснение дадох ) - http://dev.standupandeat.org/images/Food-on-Plate.jpg <--погледни тук.
    Не правиш редовно упражнения, което не е хубаво. Може да отделяш едни 20 минутки на ден за раздвижване, все пак дори 10 минутки са по-добре от нищо. Ако имаш желание, погледни в тема "Тренировки", там съфоумките споделят програмите си, може да грабнеш нещичко оттук-оттам.

О, забравих да добавя, че пиенето на вода е абсолютно задължително. На килограм телесно тегло се падат 30 мл вода, следователно килограмите ти умножени по 30 дават милилитрите, които е добре да пиеш на ден, а когато тренираш, трябва да пиеш дори повече.
    Пиенето на зелен чай пък от своя страна спомага метаболитните процеси. Пред малко прочетох, че 3-4 чаши на ден забързват метаболизма с 4%, което изгаряло 50-100 допълнителни калории на ден, доколко е вярно, не знам.
    Последно редактирано от .Wonder : 05-09-2013 на 20:23

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си