.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от bodyandsoul Виж мнението
    Хай =]
    Ще го дам накратко - има един мъж, който е на 24, а аз преди 2 месеца направих 18. Страх ме е, че 6 години са голяма разлика и това ме спира да предприема нещо. Според вас голяма ли е разликата?
    Аз стар ли съм , ма овцо Бахти бонтура дет си ако мислиш тъй

Къде си тръгнала да питаш за годините му и проблем ли е разликата ви, при положение, че човекът може би дори не знае за съществуването ти?

Ама как ще е стар? 6 години си е напълно нормална разлика. Едно е да си на 13, той на 19, друго е ти на 18, той на 24. Нормално е да харесваш по-големи, пробвай се, нищо не губиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някойтам, обръщаш се персонално към мен, затова се обръщам персонално към теб. По принцип не бих го направил, защото ми е омръзнало да вадиш от 9 кладенеца вода и да разтягаш великденски локуми за всичко. А и предполагам не само на мен.

За твое сведение общувал съм с хора от всякакъв калибър, пол и възраст. Само от форума с над 30 човека на живо и купища още хора чрез ЛС във възрастовата граница 13-35. Хора и хора няма. Има малко по начетени и по малко начетени. Общите теми не са определящи. Много по-лесно е да си намериш общи теми с по-малки отколкото с набори. (сети се защо) Въпроса е във времето, в което ще можеш да поддържаш общите теми в двата случая, и мотивите, поради които имаш възможността за повече общи теми. В първия случай е много неопределено. Какво като сече пипето на някоя 14 годишна, ако това се случва веднъж на високосна а през останалото време ти бие игнора. Малките го правят за да впечатлят по големите и да компенсират разликата. Което обрича упражнението на провал. Сещай се сам защо.

Намирам общи теми с почти всеки, с когото се заговоря, но не там е въпроса. В малко по дългосрочен план ще видиш как нагласата почва да си оказва влияние и всичките общи теми отиват да гледат дързост и Красота. Онлайн общуването, каквото съм останал с впечатлението че практикуваш основно далеч не изчерпва нито пък е критерий за качествено общуване. В интернет е измамно лесно да споделяш, общуваш и заплашваш. Казвал съм много пъти възрастта спира да има съществено значение, когато малкия участник е поне на 25.

Знаеш ли, лукаво използваш случката с ДД за свои цели. Преди да намесиш трети човек - поинтересувай се от първа ръка как са седели нещата и какви са фактите. Просто за да не изглеждаш смешно, ако русалката се окаже сом.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от bodyandsoul Виж мнението
    Изглежда ми стар, защото почти всички, които познавам са имали деца на тези години. "Да се ожениш/омъжиш на 20 години е все едно да отидеш на як купон и да си тръгнеш в 20:30 часа" - тази глупост дори не иска да я коментирам.
    Абе ти първо научи разликата между стар и голям и после ми обяснявай кое са глупости и колко си запозната

valdesbg малко ми е чудно защо не ми отговори вчера, а днес,когато авторката реши да ми спори.Но пък може и да е просто съвпадение знам ли.И да, колкото и да го овърташ не е само до годините,защото психиката на хората ми е интересна и си я следя.Често съм наблюдавал и по-големи хора дето ако не си да речем на маса с тях и пет думи не можеш да си кажеш с тях или единствената им тема е как ще онождат някой си и т.н.Не е гарантирано,че и по голям да е човека ще имате общи теми.Например мен са ми интересни разни теми, на който доста разпалено съм си говорил с някои хора.Други казват: "Това са глупости" и приключват въпроса. Та не е само до възраст.А човека попринцип доста често обича да е сигурен в неща, в който няма как да е сигурен.
    И изобщо не ме интересува случката.Ваша си е.Не ме интересуват как са седели нещата и какви са фактите.Не ме интересува и кой е русалка и кой сом.Интересува ме единствено повърхностният факт,че нещата са станали,когато ти си бил на 24, а тя на 16.Същото оправдание можеш да използваш и за 14 годишна някога.И мен слабо ме вълнува това.Животът си е твой и можеш да си правиш каквото си искаш с него.Просто някакси е леко лицемерно да говориш така.Няма да намесвам и други потребители в разговора за да не ми скочи една сюрия народ и пак да излезна лошкото,но ще спомена за моментите,когато някои нямало как да спали с девствени и нямало как да не разберат,че са такива,но въпреки това,ако все пак стигнели до леглото им нямало да ги върнат. Та така
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    когато някои нямало как да спали с девствени и нямало как да не разберат,че са такива,но въпреки това,ако все пак стигнели до леглото им нямало да ги върнат. Та така
    Защо намесваш мен и ДД (ние защитавахме тая теза) в спор с Влади?

По темата: 18-24 не е никак фрапиращо, но отново... всичко зависи от хората. Какъв ти е акълът на теб, какъв е неговият, какви са общите ви занимания и интереси и т.н. На 16 ходех с 6 години по-голям от мен, това никога не е оказало влияние. На всичко отгоре - приятелите му, все на негови години, много ме харесваха, а на мен ми беше суперприятно да общувам с тях. Никога не са ме карали да се чувствам малка, глупава или... ъъ... недостойна (?). Интересите ни бяха малко коренно различни, но в никакъв случай не го отдавам на годините.
    Подобно нещо не заслужава дори обмисляне. Действай.

Нямам нищо насочено срещу теб, ДД или който и да било от форума дори и да има хора,които си мислят така.Просто споменавам неща,които защитават тезата ми.В случая за пълната човешка увереност в разни неща.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
    Когато аз бях на 18, моя приятел беше на почти на 25.. Ами перфектно си се чувстваме и досега. А и аз съм ЗА връзките с малко по-големи мъже, поне моя опит показва, че така е по-добре.
    За съжаление така е при повечето от вас. И дали ще искаш да излизаш с набор или малко по-малък от теб = няма.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Нямам нищо насочено срещу теб, ДД или който и да било от форума дори и да има хора,които си мислят така.Просто споменавам неща,които защитават тезата ми.В случая за пълната човешка увереност в разни неща.
    Ама тук е различно.
    Наистина няма как Влади да е сигурен, че някое 18-годишно (било то и 16) девойче няма да му завърти главата един ден, докато другата ситуация/тема, която визираш... нещата са доста ясни отстрани

Град
    В мислите на хората
    Мъж излиза от киносалона и си казва:
    -Твърдят че филма бил за идиоти, но на мен ми допада.

Това по първия въпрос. Щом не те интересува случката и не те интересуват фактите и не те интересуват как седят нещата, изобщо защо повдигаш въпроса? Жълтите вестници ли копираш с това изказване или разлайваш кучетата за да гледаш сеир? тъпо е да обявиш че не те интересува нищо и после да лепнеш оценка еди кое си е повърхностно и лицемерно. Сега месиш и още хора, напълно несвързани с темата или ситуацията...макар да казваш че няма да месиш никого. Вземи се в ръце.

Щото, днес сядам да видя форума. Вчера имах други задачки.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама тук е различно.
    Наистина няма как Влади да е сигурен, че някое 18-годишно (било то и 16) девойче няма да му завърти главата един ден, докато другата ситуация/тема, която визираш... нещата са доста ясни отстрани
    Да,и там са почти толкова ясни колкото и тук.Да не говорим,че често мисленето и разсъжденията на хората се променят с времето,възрастта и ситуациите, в които попадат.
    А за годините...колкото повече растеш,толкова повече ги увеличаваш.В 12ти клас 90ти набор ми беше на границата, а една мацка 91 ви ми се виждаше твърде малка,но вече границата ми се е увеличила с някоя друга година.

valdesbg тук не си разказваме любовни истории в момента, а нищим възрастта и мен това ме интересува.Факт ли е,че разликата ви е 8 години?Факт ли е че ти си против разликата от 6 години? Факт е разбира се.

Edit: А че влиза и вчера във форума влиза след отговора ми тук.Ако не си забравил точно в моята тема отговори
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2013 на 09:41

anonymous708973
    Guest
    Въпрос на мнение. За мен едното съвсем не е ясно, докато другото трябва да си сляп, за да не го видиш.

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Някойтам, обръщаш се персонално към мен, затова се обръщам персонално към теб. По принцип не бих го направил, защото ми е омръзнало да вадиш от 9 кладенеца вода и да разтягаш великденски локуми за всичко. А и предполагам не само на мен.
    Не виждам какво още може да се каже, омръзна ми да въртим една и съща плоча. Следващия път намесвай само мен, а не една торба народ с които имам/съм имал/ще имам отношения. Лек ден.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Въпрос на мнение. За мен едното съвсем не е ясно, докато другото трябва да си сляп, за да не го видиш.
    Може,може.Само дето мен тук вече са ме изкарвали девствен, полудевствен и с бивша.И аз вече започнах да се обърквам сам за себе си какъв точно съм
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2013 на 09:49

Не виждам какво още може да се каже, омръзна ми да въртим една и съща плоча. Следващия път намесвай само мен, а не една торба народ с които имам/съм имал/ще имам отношения. Лек ден.
    Както се казваше в една мисъл:'Не са важни думите, а делата." Повече нямам какво да кажа Затова и намесих тази позната ми история

Яяяяяяясно Causa Perduta.

Аз ти казвам че няма да станат работите. По принцип 6 годинки не са много, ама... в случая ще си кажат думата. Щото няма шанс да аз си хвана 18 годишна примерно. Не че имам против 18 годишните ама... няма да ни съвпаднат интересите. За протокола тая година ще правя 25.
    И аз съм на същото мнение, разликата от 6 години по принцип не е много, но момичета да на 18, а момчето на 25 си е доста голяма разлика и в мисленето, и в отношението към живота...

Град
    В мислите на хората
    Грозно е да си едитваш мнението по 81 пъти без някаква съществена причина и да носиш още и още вода. Забелязваш ли как в първия пост съм го казал и в момента просто се потвърждава. Още един път ще те помоля - намесвай САМО мен ако имаш някакви въпроси. Обръщай се персонално, към всеки друг когото споменаваш. Културният човек прави така. За останалите е пожелателно.

Dr. Gregory House

Грозно е да си едитваш мнението по 81 пъти без някаква съществена причина и да носиш още и още вода. Забелязваш ли как в първия пост съм го казал и в момента просто се потвърждава. Още един път ще те помоля - намесвай САМО мен ако имаш някакви въпроси. Обръщай се персонално, към всеки друг когото споменаваш. Културният човек прави така. За останалите е пожелателно.
    Поправям си пропуснати грешки щом искаш обяснение.
    Иначе да, много лесно се измъкваме чрез този призив за ненамесване на другите

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какво измъкване те гони? Владимир го обясни точно и ясно. Ти просто продължаваш да дълбаеш в място, където нямаш работа. Искаш ли да знаеш за нас? Фактите са следните - запознахме се тук, разликата в годините ни никога не ни е пречила - никога не съм я усещала, не мисля че и той я е усещал. Всеки се е държал на положение, разправии не сме имали. Никой не е повдигал на въпрос възрастовата ни разлика просто, защото тя за нас не съществуваше. Владимир обяснява, че не бил търсил връзка с 18 годишна, а не че НИКОГА не би имал такава. Изключения има. Аз го доказах, връзката ни също.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    За съжаление така е при повечето от вас. И дали ще искаш да излизаш с набор или малко по-малък от теб = няма.
    Извинявай, но съм спала само 2 часа вечерта и въобще не вдянах какво имаш предвид?! Би ли пояснил?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
    Извинявай, но съм спала само 2 часа вечерта и въобще не вдянах какво имаш предвид?! Би ли пояснил?!
    туй ,че подобно на розавата пантерка не можете да си представите да излизате с по-малки (дори и с няколко месеца) момчета от вас.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Стига да има пари не е стар
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво измъкване те гони? Владимир го обясни точно и ясно. Ти просто продължаваш да дълбаеш в място, където нямаш работа. Искаш ли да знаеш за нас? Фактите са следните - запознахме се тук, разликата в годините ни никога не ни е пречила - никога не съм я усещала, не мисля че и той я е усещал. Всеки се е държал на положение, разправии не сме имали. Никой не е повдигал на въпрос възрастовата ни разлика просто, защото тя за нас не съществуваше. Владимир обяснява, че не бил търсил връзка с 18 годишна, а не че НИКОГА не би имал такава. Изключения има. Аз го доказах, връзката ни също.
    Да. От трън та на глог. Защо ли отново това изказване ми напомня на разни изказвания в разни други теми. Било така,но пък понякога било иначе.Няма такива филми.Ако е е.Ти си 8 години по-малка от него и това е факт.Щом с теб не е видял проблеми заради тази разлика значи и другото са си свободни съчинения незнайно с каква цел.

И стига си му извъртала думите,а прочети това.

Яяяяяяясно Causa Perduta.

Аз ти казвам че няма да станат работите. По принцип 6 годинки не са много, ама... в случая ще си кажат думата. Щото няма шанс да аз си хвана 18 годишна примерно. Не че имам против 18 годишните ама... няма да ни съвпаднат интересите. За протокола тая година ще правя 25.
    Иначе мерси за подкрепата на тезата ми все пак

Не е "стар"..А и ако не смята да се жени скоро,ако ще и на 30 да е,не виждам проблем в разликата ви.

pet4encetoooo
    Guest
    Въобще не е стар!! Има къде..къде по-големи възрастови разлики от тази. Не мисля, че трябва да е повод за притеснение, а и тази глупост, че на акъл нямало да се напаснете не се знае ...това си зависи от човека, ако си надраснала годините си и мислиш като зрял човек ...тогава не виждам къде е проблема ...Давай смело Няма как да разбереш дали сте на един акъл, ако не му дадеш шанс! Е, дай му такъв и сама прецени дали е голям за теб >>>>>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си