- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стар ли е за мен?
Къде си тръгнала да питаш за годините му и проблем ли е разликата ви, при положение, че човекът може би дори не знае за съществуването ти?
Ама как ще е стар? 6 години си е напълно нормална разлика. Едно е да си на 13, той на 19, друго е ти на 18, той на 24. Нормално е да харесваш по-големи, пробвай се, нищо не губиш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Някойтам, обръщаш се персонално към мен, затова се обръщам персонално към теб. По принцип не бих го направил, защото ми е омръзнало да вадиш от 9 кладенеца вода и да разтягаш великденски локуми за всичко. А и предполагам не само на мен.
За твое сведение общувал съм с хора от всякакъв калибър, пол и възраст. Само от форума с над 30 човека на живо и купища още хора чрез ЛС във възрастовата граница 13-35. Хора и хора няма. Има малко по начетени и по малко начетени. Общите теми не са определящи. Много по-лесно е да си намериш общи теми с по-малки отколкото с набори. (сети се защо) Въпроса е във времето, в което ще можеш да поддържаш общите теми в двата случая, и мотивите, поради които имаш възможността за повече общи теми. В първия случай е много неопределено. Какво като сече пипето на някоя 14 годишна, ако това се случва веднъж на високосна а през останалото време ти бие игнора. Малките го правят за да впечатлят по големите и да компенсират разликата. Което обрича упражнението на провал. Сещай се сам защо.
Намирам общи теми с почти всеки, с когото се заговоря, но не там е въпроса. В малко по дългосрочен план ще видиш как нагласата почва да си оказва влияние и всичките общи теми отиват да гледат дързост и Красота. Онлайн общуването, каквото съм останал с впечатлението че практикуваш основно далеч не изчерпва нито пък е критерий за качествено общуване. В интернет е измамно лесно да споделяш, общуваш и заплашваш. Казвал съм много пъти възрастта спира да има съществено значение, когато малкия участник е поне на 25.
Знаеш ли, лукаво използваш случката с ДД за свои цели. Преди да намесиш трети човек - поинтересувай се от първа ръка как са седели нещата и какви са фактите. Просто за да не изглеждаш смешно, ако русалката се окаже сом.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе ти първо научи разликата между стар и голям и после ми обяснявай кое са глупости и колко си запозната
valdesbg малко ми е чудно защо не ми отговори вчера, а днес,когато авторката реши да ми спори.Но пък може и да е просто съвпадение знам ли.И да, колкото и да го овърташ не е само до годините,защото психиката на хората ми е интересна и си я следя.Често съм наблюдавал и по-големи хора дето ако не си да речем на маса с тях и пет думи не можеш да си кажеш с тях или единствената им тема е как ще онождат някой си и т.н.Не е гарантирано,че и по голям да е човека ще имате общи теми.Например мен са ми интересни разни теми, на който доста разпалено съм си говорил с някои хора.Други казват: "Това са глупости" и приключват въпроса. Та не е само до възраст.А човека попринцип доста често обича да е сигурен в неща, в който няма как да е сигурен.
И изобщо не ме интересува случката.Ваша си е.Не ме интересуват как са седели нещата и какви са фактите.Не ме интересува и кой е русалка и кой сом.Интересува ме единствено повърхностният факт,че нещата са станали,когато ти си бил на 24, а тя на 16.Същото оправдание можеш да използваш и за 14 годишна някога.И мен слабо ме вълнува това.Животът си е твой и можеш да си правиш каквото си искаш с него.Просто някакси е леко лицемерно да говориш така.Няма да намесвам и други потребители в разговора за да не ми скочи една сюрия народ и пак да излезна лошкото,но ще спомена за моментите,когато някои нямало как да спали с девствени и нямало как да не разберат,че са такива,но въпреки това,ако все пак стигнели до леглото им нямало да ги върнат. Та така![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защо намесваш мен и ДД (ние защитавахме тая теза) в спор с Влади?
По темата: 18-24 не е никак фрапиращо, но отново... всичко зависи от хората. Какъв ти е акълът на теб, какъв е неговият, какви са общите ви занимания и интереси и т.н. На 16 ходех с 6 години по-голям от мен, това никога не е оказало влияние. На всичко отгоре - приятелите му, все на негови години, много ме харесваха, а на мен ми беше суперприятно да общувам с тях. Никога не са ме карали да се чувствам малка, глупава или... ъъ... недостойна (?). Интересите ни бяха малко коренно различни, но в никакъв случай не го отдавам на годините.
Подобно нещо не заслужава дори обмисляне. Действай.
Нямам нищо насочено срещу теб, ДД или който и да било от форума дори и да има хора,които си мислят така.Просто споменавам неща,които защитават тезата ми.В случая за пълната човешка увереност в разни неща.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мъж излиза от киносалона и си казва:
-Твърдят че филма бил за идиоти, но на мен ми допада.
Това по първия въпрос. Щом не те интересува случката и не те интересуват фактите и не те интересуват как седят нещата, изобщо защо повдигаш въпроса? Жълтите вестници ли копираш с това изказване или разлайваш кучетата за да гледаш сеир? тъпо е да обявиш че не те интересува нищо и после да лепнеш оценка еди кое си е повърхностно и лицемерно. Сега месиш и още хора, напълно несвързани с темата или ситуацията...макар да казваш че няма да месиш никого. Вземи се в ръце.
Щото, днес сядам да видя форума. Вчера имах други задачки.
Dr. Gregory House
Да,и там са почти толкова ясни колкото и тук.Да не говорим,че често мисленето и разсъжденията на хората се променят с времето,възрастта и ситуациите, в които попадат.
А за годините...колкото повече растеш,толкова повече ги увеличаваш.В 12ти клас 90ти набор ми беше на границата, а една мацка 91 ви ми се виждаше твърде малка,но вече границата ми се е увеличила с някоя друга година.
valdesbg тук не си разказваме любовни истории в момента, а нищим възрастта и мен това ме интересува.Факт ли е,че разликата ви е 8 години?Факт ли е че ти си против разликата от 6 години? Факт е разбира се.
Edit: А че влиза и вчера във форума влиза след отговора ми тук.Ако не си забравил точно в моята тема отговори![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2013 на 09:41
Въпрос на мнение. За мен едното съвсем не е ясно, докато другото трябва да си сляп, за да не го видиш.![]()
Dr. Gregory House
Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2013 на 09:49
Грозно е да си едитваш мнението по 81 пъти без някаква съществена причина и да носиш още и още вода. Забелязваш ли как в първия пост съм го казал и в момента просто се потвърждава. Още един път ще те помоля - намесвай САМО мен ако имаш някакви въпроси. Обръщай се персонално, към всеки друг когото споменаваш. Културният човек прави така. За останалите е пожелателно.
Dr. Gregory House
Какво измъкване те гони? Владимир го обясни точно и ясно. Ти просто продължаваш да дълбаеш в място, където нямаш работа. Искаш ли да знаеш за нас? Фактите са следните - запознахме се тук, разликата в годините ни никога не ни е пречила - никога не съм я усещала, не мисля че и той я е усещал. Всеки се е държал на положение, разправии не сме имали. Никой не е повдигал на въпрос възрастовата ни разлика просто, защото тя за нас не съществуваше. Владимир обяснява, че не бил търсил връзка с 18 годишна, а не че НИКОГА не би имал такава. Изключения има. Аз го доказах, връзката ни също.
Стига да има пари не е стар
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да. От трън та на глог. Защо ли отново това изказване ми напомня на разни изказвания в разни други теми. Било така,но пък понякога било иначе.Няма такива филми.Ако е е.Ти си 8 години по-малка от него и това е факт.Щом с теб не е видял проблеми заради тази разлика значи и другото са си свободни съчинения незнайно с каква цел.
И стига си му извъртала думите,а прочети това.
Иначе мерси за подкрепата на тезата ми все пак![]()
Не е "стар"..А и ако не смята да се жени скоро,ако ще и на 30 да е,не виждам проблем в разликата ви.
Въобще не е стар!! Има къде..къде по-големи възрастови разлики от тази. Не мисля, че трябва да е повод за притеснение, а и тази глупост, че на акъл нямало да се напаснете не се знае ...това си зависи от човека, ако си надраснала годините си и мислиш като зрял човек ...тогава не виждам къде е проблема ...Давай смелоНяма как да разбереш дали сте на един акъл, ако не му дадеш шанс! Е, дай му такъв и сама прецени дали е голям за теб >>>>>