.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нямам нищо насочено срещу теб, ДД или който и да било от форума дори и да има хора,които си мислят така.Просто споменавам неща,които защитават тезата ми.В случая за пълната човешка увереност в разни неща.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Нямам нищо насочено срещу теб, ДД или който и да било от форума дори и да има хора,които си мислят така.Просто споменавам неща,които защитават тезата ми.В случая за пълната човешка увереност в разни неща.
    Ама тук е различно.
    Наистина няма как Влади да е сигурен, че някое 18-годишно (било то и 16) девойче няма да му завърти главата един ден, докато другата ситуация/тема, която визираш... нещата са доста ясни отстрани

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама тук е различно.
    Наистина няма как Влади да е сигурен, че някое 18-годишно (било то и 16) девойче няма да му завърти главата един ден, докато другата ситуация/тема, която визираш... нещата са доста ясни отстрани
    Да,и там са почти толкова ясни колкото и тук.Да не говорим,че често мисленето и разсъжденията на хората се променят с времето,възрастта и ситуациите, в които попадат.
    А за годините...колкото повече растеш,толкова повече ги увеличаваш.В 12ти клас 90ти набор ми беше на границата, а една мацка 91 ви ми се виждаше твърде малка,но вече границата ми се е увеличила с някоя друга година.

valdesbg тук не си разказваме любовни истории в момента, а нищим възрастта и мен това ме интересува.Факт ли е,че разликата ви е 8 години?Факт ли е че ти си против разликата от 6 години? Факт е разбира се.

Edit: А че влиза и вчера във форума влиза след отговора ми тук.Ако не си забравил точно в моята тема отговори
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2013 на 09:41
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си