- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стар ли е за мен?
Нямам нищо насочено срещу теб, ДД или който и да било от форума дори и да има хора,които си мислят така.Просто споменавам неща,които защитават тезата ми.В случая за пълната човешка увереност в разни неща.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да,и там са почти толкова ясни колкото и тук.Да не говорим,че често мисленето и разсъжденията на хората се променят с времето,възрастта и ситуациите, в които попадат.
А за годините...колкото повече растеш,толкова повече ги увеличаваш.В 12ти клас 90ти набор ми беше на границата, а една мацка 91 ви ми се виждаше твърде малка,но вече границата ми се е увеличила с някоя друга година.
valdesbg тук не си разказваме любовни истории в момента, а нищим възрастта и мен това ме интересува.Факт ли е,че разликата ви е 8 години?Факт ли е че ти си против разликата от 6 години? Факт е разбира се.
Edit: А че влиза и вчера във форума влиза след отговора ми тук.Ако не си забравил точно в моята тема отговори![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2013 на 09:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!