.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    confident_girl
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bodyandsoul Виж мнението
    Хай =]
    Ще го дам накратко - има един мъж, който е на 24, а аз преди 2 месеца направих 18. Страх ме е, че 6 години са голяма разлика и това ме спира да предприема нещо. Според вас голяма ли е разликата?

Не е стар човека....Разликата също не е много голяма....Ако ти разсъждаваш по-добре за годините ти сте добре....А и зависи той как те приема като малка тийнейджърка или като зряло момиче....
    Аз също съм излизала с момче, 6 години по-голямо от мен, но пък всички ми казват, че разсъждавам много добре за годините ми...

.
    Последно редактирано от lipecek : 05-14-2013 на 05:35
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не си толкова малка вече и не мисля,че е проблем.Моята разлика с приятелят ми е 5 години и това ми е най-дългата и сериозна връзка до сега.

Повече от фен Аватара на analgin
    Разликата ви не е голяма , ако ти си зряла за възрастта си и акълът ти не е на 14 годишна не е проблем .
    "Няма как да знам, защото дори не се познаваме. " идеята за връзка стил "ние сме гаджета , но той не знае " е за по-младите , на тези години вече сякаш не е толкова подходяща . Ако хората ,които познаваш са родителите на приятелите ти е нормално на тези години да са имали деца , но в днешно време все по-малко хора на тази възраст имат .

Педофилска работа.Щот на мъжа акъла му не стига за някоя на своите години.
    You think you're so clever and classless and free
    But you're still peasants as far as I can see

Цитирай Първоначално написано от bodyandsoul Виж мнението
    Хай =]
    Ще го дам накратко - има един мъж, който е на 24, а аз преди 2 месеца направих 18. Страх ме е, че 6 години са голяма разлика и това ме спира да предприема нещо. Според вас голяма ли е разликата?
    Думичката "мъж" не се лепва с годините на човек. А ако приемем, че се постига някаква форма на "титла" с годините, то 24 би следвало да е "младеж". Имаш доста изкривена представа за възрастта на човек.
    Инак не е толкова "стар", ако гледаме само годините. Дали сте един за друг ще определят характерите ви и нивото ви на интелигентност.

Цитирай Първоначално написано от Takova Виж мнението
    Педофилска работа.Щот на мъжа акъла му не стига за някоя на своите години.
    Много си изостанал

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Според мен не е много разликата. Разлика е ти да си на 16 17год. и да ти се лепне някой на 32 35+ год. По принцип ти си пълнолетна, разумна жена, можеща да взима самостоятелни решения, така че не е невъзможно. Друг е въпроса дали ще си допаднете на характери,дали той ще ти дава всичко от което имаш нужда, както и ти на него. Аз лично не бих тръгнала с някой по-голям от мен особено над 7 8 години, защото не ми се занимава да се правя на тарикат,за да е на моето, а и една голяма част от мъжете над 30год. са от по-стара генерация и няма шанс да се разберем
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
    Когато аз бях на 18, моя приятел беше на почти на 25.. Ами перфектно си се чувстваме и досега. А и аз съм ЗА връзките с малко по-големи мъже, поне моя опит показва, че така е по-добре.
    +1 и ние сме точно така и моят приятел е почти на 25 , а аз съм на 18 няма значение годините

Според мен, разликата изобщо не е голяма. Плюс това, момчетата винаги разсъждават като за по-малки

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Paolafoka Виж мнението
    Според мен, разликата изобщо не е голяма. Плюс това, момчетата винаги разсъждават като за по-малки
    И на 30 разсъждаваме като на 15, не знам кво си ни пробирате по акъл.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си