- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стар ли е за мен?
Не е стар човека....Разликата също не е много голяма....Ако ти разсъждаваш по-добре за годините ти сте добре....А и зависи той как те приема като малка тийнейджърка или като зряло момиче....
Аз също съм излизала с момче, 6 години по-голямо от мен, но пък всички ми казват, че разсъждавам много добре за годините ми...
.
Последно редактирано от lipecek : 05-14-2013 на 05:35
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Разликата ви не е голяма , ако ти си зряла за възрастта си и акълът ти не е на 14 годишна не е проблем .
"Няма как да знам, защото дори не се познаваме. " идеята за връзка стил "ние сме гаджета , но той не знае " е за по-младите , на тези години вече сякаш не е толкова подходяща . Ако хората ,които познаваш са родителите на приятелите ти е нормално на тези години да са имали деца , но в днешно време все по-малко хора на тази възраст имат .
Педофилска работа.Щот на мъжа акъла му не стига за някоя на своите години.
You think you're so clever and classless and free
But you're still peasants as far as I can see
Думичката "мъж" не се лепва с годините на човек. А ако приемем, че се постига някаква форма на "титла" с годините, то 24 би следвало да е "младеж". Имаш доста изкривена представа за възрастта на човек.
Инак не е толкова "стар", ако гледаме само годините. Дали сте един за друг ще определят характерите ви и нивото ви на интелигентност.
Според мен не е много разликата. Разлика е ти да си на 16 17год. и да ти се лепне някой на 32 35+ год. По принцип ти си пълнолетна, разумна жена, можеща да взима самостоятелни решения, така че не е невъзможно. Друг е въпроса дали ще си допаднете на характери,дали той ще ти дава всичко от което имаш нужда, както и ти на него. Аз лично не бих тръгнала с някой по-голям от мен особено над 7 8 години, защото не ми се занимава да се правя на тарикат,за да е на моето, а и една голяма част от мъжете над 30год. са от по-стара генерация и няма шанс да се разберем![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Според мен, разликата изобщо не е голяма. Плюс това, момчетата винаги разсъждават като за по-малки![]()