- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стар ли е за мен?
Абе ти първо научи разликата между стар и голям и после ми обяснявай кое са глупости и колко си запозната
valdesbg малко ми е чудно защо не ми отговори вчера, а днес,когато авторката реши да ми спори.Но пък може и да е просто съвпадение знам ли.И да, колкото и да го овърташ не е само до годините,защото психиката на хората ми е интересна и си я следя.Често съм наблюдавал и по-големи хора дето ако не си да речем на маса с тях и пет думи не можеш да си кажеш с тях или единствената им тема е как ще онождат някой си и т.н.Не е гарантирано,че и по голям да е човека ще имате общи теми.Например мен са ми интересни разни теми, на който доста разпалено съм си говорил с някои хора.Други казват: "Това са глупости" и приключват въпроса. Та не е само до възраст.А човека попринцип доста често обича да е сигурен в неща, в който няма как да е сигурен.
И изобщо не ме интересува случката.Ваша си е.Не ме интересуват как са седели нещата и какви са фактите.Не ме интересува и кой е русалка и кой сом.Интересува ме единствено повърхностният факт,че нещата са станали,когато ти си бил на 24, а тя на 16.Същото оправдание можеш да използваш и за 14 годишна някога.И мен слабо ме вълнува това.Животът си е твой и можеш да си правиш каквото си искаш с него.Просто някакси е леко лицемерно да говориш така.Няма да намесвам и други потребители в разговора за да не ми скочи една сюрия народ и пак да излезна лошкото,но ще спомена за моментите,когато някои нямало как да спали с девствени и нямало как да не разберат,че са такива,но въпреки това,ако все пак стигнели до леглото им нямало да ги върнат. Та така![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!