Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Какво измъкване те гони? Владимир го обясни точно и ясно. Ти просто продължаваш да дълбаеш в място, където нямаш работа. Искаш ли да знаеш за нас? Фактите са следните - запознахме се тук, разликата в годините ни никога не ни е пречила - никога не съм я усещала, не мисля че и той я е усещал. Всеки се е държал на положение, разправии не сме имали. Никой не е повдигал на въпрос възрастовата ни разлика просто, защото тя за нас не съществуваше. Владимир обяснява, че не бил търсил връзка с 18 годишна, а не че НИКОГА не би имал такава. Изключения има. Аз го доказах, връзката ни също.
Да. От трън та на глог. Защо ли отново това изказване ми напомня на разни изказвания в разни други теми. Било така,но пък понякога било иначе.Няма такива филми.Ако е е.Ти си 8 години по-малка от него и това е факт.Щом с теб не е видял проблеми заради тази разлика значи и другото са си свободни съчинения незнайно с каква цел.

И стига си му извъртала думите,а прочети това.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Яяяяяяясно Causa Perduta.

Аз ти казвам че няма да станат работите. По принцип 6 годинки не са много, ама... в случая ще си кажат думата. Щото няма шанс да аз си хвана 18 годишна примерно. Не че имам против 18 годишните ама... няма да ни съвпаднат интересите. За протокола тая година ще правя 25.
Иначе мерси за подкрепата на тезата ми все пак