Давам направо с "проблема" и въпроса.
Та, от 3 дена насам с едно момче имаме доста зрителен контакт, като той дори може да ме гледа с няколко - минутно продължение, та чак да се притесниш от този поглед.
И съм си го харесала, но не знам как би реагирал той, ако отида и просто се запозная с него. Защото съм наясно, че трябва да действам, а не да чакам само момчетата да правят първите крачки, та искам да действам просто.
Инак, въпросът е: Как би реагирал момче в такава ситуация, ако момичето отиде и се запознае с него?
Колкото за годините: аз съм на 17, а той по мои предположения - на 21-25.
Екстра идея е. Инициативни момичета обичаме всички. Не би трябвало да се дръпне или да реагира сдържано. Дерзай смело. Къде се засичате с момковеца?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Благодаря ти, като за начало, за отговора ти.
Иначе пазарувам всекидневно /по няколко пъти/ от един хипермаркет, а той е служител в една телекомуникационна компания, чиято компания имат клон* в този хипермаркет и още когато ме забележи, че съм там излиза - гледа ме. А днес , примерно, чаках пред този хипермаркет приятелка и през цялото време виждах как ме гледа. А по едно време, когато мина покрай мен ме погледна и ми се усмихна, но само толкова.
Мен притесненията ми са относно това да не иска да се запознаем, примерно.
Абе.. кой луд младеж ще откаже хубаво девойче, което идва на крака да се запознаят? Споко...
Идея - иди в магазинчето.. и питай нещо за телефони/планове или нещо от тоя тип. Ама с чаровна усмивка и леко смигване. Ще се усети. Не е ядрена физика, споко. Лесно кълвем ние.
Dr. Gregory House
Какво може да те притеснява в това? Ако не иска - здраве да е.
Всъщност, работата при теб е ясна. И щото изглежда толкова ясна, се притесняваш и същевременно ти е ентусиазирано.
Най-вероятно ще ти върже. Но за да не се разпокъсаш между притеснения и радост, имай едно наум, че всичко може да се срине и въпреки това се отдай на приятните емоции. Ако не стане, ще го преживееш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Благодаря ви!
И реално, не знам кое точно ме притеснява.
Просто има едно притеснение, но ще действам и ще видим какво ще стане.
То това притеснение е същото когато правиш изненада за любимия човек, ама тайна. Или когато си знаеш всичко ама на изпит пак те свива под лъжичката. Споко.
Dr. Gregory House
пфффф аз така съм харесал едно момиче дето работи в цветарски магазин,пак в супер маркет... хахахах
Вие сте назад с материала. Аз по магазините освен момичета, нищо не мога да си харесам.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За тия, които им е интересно как са се развили нещата:
Запознахме се.
Само, че той дойде.
Мхм.
По навик просто.
Иначе класната ми /която е по български/ редовно ми прави тая забележка.
Ти нямаше ли гадже и голяма любов, блалбал, ние ще се оженим, блабла, деца си родихте мислено?
Иначе, бравоооо. Хубав глас ли има?
^Малкото, направо ми оправи настроението![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Найстина разкажи,какво стана и на мен ми е интересноХехе
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Не мога да разбера защо се дракате?
Да, имах.
Не се получиха нещата.
Да, беше голяма, деца мислено не сме си родили, дишай.
Кой къде се драка? О.о
Ееееееееееееееее.нямахте си дечица значи.
Аморе а ти защо така напред с рогата ?
За темата ето виждаш ли момчето само е одшло при тебе от тук нататък нещата никой не знае как ще се развият.
Идеалната таргет група - 21-25. Има работа, кола и айфон. Какво повече?
Засега се развиват в добра посока, надявам се да станат и още по-добре.
DisappointedDreamer: Той тъкмо мислеше да забременее, ама ето на, не станаха нещата.
Боже-е.