.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Лично аз не бих се омъжила скоро, обаче щом някои хора така са си решили - ок. Ранният брак е много лесно решим проблем, ако се окаже грешен избор - с "ранен" развод.
    Обаче за раждането на деца на млади години съм твърдо против. Вече след 24/5 години да, ама преди 24(приблизително) според мен е прекалено прибързано. Познавам момиче, което забременя и се ожени на 19, вече е на 22 разведена, с дете. О друга познавам, при която ситуацията е сходна, само дето и се снима полугола за разни плакати и се мъкне по клубовете. Е, това за мене не е никакво майчинско поведение - като ти се живее, живей си, а не да правиш деца и някой друг да ти ги гледа...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    18+ е нормална възраст за женитба и деца. Всякакви криеристки и пенсионерски 35+ изпълнения са нездравословни, неправилни и безсмислени.
    Изключително малоумното изказване, не че съм учудена де.

Нито съм за, нито против. Това е едно от нещата, които са си строго индивидуални и не опират до години. Отговорният човек си е отговорен и на 20, и на 30, и на 40.
    Майка ми например ме е родила доста млада, на моите години вече е била с бебе на 2г, а на мен сега ми се вижда изключително рано да имам дете. За брака е друго обаче, убедена ли съм, че той е човекът, бих се омъжила и сега. Да не говорим, че вече не е като да съм на 18.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на sneering
    Женят се рано хора без собствен личен живот.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Женят се рано хора без собствен личен живот.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    18+ е нормална възраст за женитба и деца. Всякакви криеристки и пенсионерски 35+ изпълнения са нездравословни, неправилни и безсмислени.
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Изключително малоумното изказване, .
    Мхм.

Родителите ми са били на 26 и 36, когато аз съм се родила. Не мисля, че това е пенсионерско. Баща ми не е гонил кариера. Неправилно или нездравословно? Хъх? Нищо ми няма. Безсмислено? Заедно са 22 години вече и плодовете на брака им са навсякъде.

За мен няма възраст. Но мисля, че до 22-рата годишнина е рано. (поне за мен)

Супер фен Аватара на Deadlock
    Нямам против. Всеки да си го направи, както му харесва. Също нищо против кариеристи, двойки без деца, самотни жени над 30 без деца, раждане след 30.

Всъщност имам няколко примера около мен за двойки, които на по 21-22 години си направиха дечица и прехвърлиха голяма част от финансовата (че и не само) отговорност за тези деца на своите родители. Това не ми харесва.

pet4encetoooo
    Guest
    Надали някой си казва :" след две години тооооочно на тази и тази дата ще се оженя/омъжа !! и точно две години по късно ще си имам едно чудесно бебенце ..за това според мен няма точно определена възраст ..всичко идва с времето, но пък за сметка на това според мен има нормална възраст за това и тя е след 25 ..след като вече сме завършили университет ..след като сме си намерили прилична работа ..тоест всяко нещо с времето си

confident_girl
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Отговаряйки в друга тема ми хрумна тази.

За или против сте ранната женитба и/или ранното забременяване? Защо? До кога според вас възрастта за тези неща е ранна? Коя възраст за вас е нормална за тези неща и кога искате горе долу това да се случи при вас(ако вече не се е случило)?
    Аз съм против ранната женитба и ранното забременяване, според мен е по-добре да се опознаем преди да се женим, пък и то в нашето малко градче всички се познаваме, а за забременяването предпочитам 1,2 години след сватбата. Нека свикнем един с друг, да се насладим на младостта.
    Около 27годишна възраст за сватба, аз за бременност 28/29години ми се струва добре. Колкото по-зрели, толкова по-добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си