Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
Лекарите в болниците не се разболяват,защото се подържа високо ниво на хигиената там,не съм се зачудвал.

Не е хубаво едно момиче да спи с много момчета,щото някак си губи тва което е праи специална сеш се,става на парцал,опит в секса за кво ти е,да не бачкаш за брейзърс.Човек има гадже въргаля се с нея,всичко извън тва е губене на време и няква комплексарщина
Добре чакай чакай чаай , глей ся , хигиена къде има , по пода Да не би да ходят с маски нон стоп , ами заразите по ВЪЗДУШНО КАПКОВ път как се филтрират ве лек , я ме просветли , с противогази ли ходят или Другото като преглеждат болни пациенти примерно от пнеумония с ръкавици тъй ли Аз що не съм видял досега

За момичето може и да става за парцал , ама за нас , кое става на парцал , нищо човек има гадже,въргаля се с нея,обвързва се и остава в клинч , демек не може да се освободи и да нанесе нов удар И ако гаджето ти писне което неизменно ще се случи , зависи след колко време кво праиш тогава Отиваш другаде тва е ясно на всеки , просто може да си спестиш усилията