Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
Не знам що всеки се плаши да му се вдигнат критериите , иначе ако не ни се вдигаха за нови ОТКРИТИЯ и приключения , нямаше да има научни постижения и щяхме да стоим в палеолита , каменната ера , и да чукаме камъни За очакванията и свирката , това няма ли го само при първите пъти , нарича се импринтиране , както с патока който е новороден и първото нещо което види ще е неговата майка , примерно ако види човек ще сметне за негов родител ако предположим че ми е била първата може и да има импринтиране , но с времето и по нататък вече изчезва , може да ме е изкефила при една свирка , при друга-друго и т.н. Иначе ако не се ебе много добре няма да е заеба само за това , по скоро за друго ще я заеба И за финал , не , не ме бърка дали се е чукала с 20 пича , просто защото никога няма да разбера.Не ме интересува и не искам да знам,момичета които започват да говорят за бивши и с колко са били биват РЯЗКО отрязвани от мен , имало е случаи да си тръгна между другото , в смисъл ставам и си тръгвам И ми се молеха ама не отразих. Аз никога не споделям това , а какво дава право на отсрещната страна дори да ми казва без да съм поискал Варианта е да иска да издразни , затова ти казах че реагирам рязко и заебавам Миналото е минало защото е МИНАЛО , нека живеем в настоящето , нали тъй
тъй, тъй.. ама защо толкова се дразниш, ако се заговори за миналото? Не трябва ли да може свободно да се говори за него? Мен например не ме бърка да си кажа всичко. Ако наистина смяташ, че настоящето е най-важно, не би трябвало това, че знаеш миналото, да те огорчава.