Не знам що всеки се плаши да му се вдигнат критериите , иначе ако не ни се вдигаха за нови ОТКРИТИЯ и приключения , нямаше да има научни постижения и щяхме да стоим в палеолита , каменната ера , и да чукаме камъни

За очакванията и свирката , това няма ли го само при първите пъти , нарича се импринтиране , както с патока който е новороден и първото нещо което види ще е неговата майка , примерно ако види човек ще сметне за негов родител

ако предположим че ми е била първата може и да има импринтиране , но с времето и по нататък вече изчезва , може да ме е изкефила при една свирка , при друга-друго и т.н. Иначе ако не се ебе много добре няма да е заеба само за това , по скоро за друго ще я заеба

И за финал , не , не ме бърка дали се е чукала с 20 пича , просто защото никога няма да разбера.Не ме интересува и не искам да знам,момичета които започват да говорят за бивши и с колко са били биват РЯЗКО отрязвани от мен , имало е случаи да си тръгна между другото , в смисъл ставам и си тръгвам

И ми се молеха ама не отразих. Аз никога не споделям това , а какво дава право на отсрещната страна дори да ми казва без да съм поискал

Варианта е да иска да издразни , затова ти казах че реагирам рязко и заебавам

Миналото е минало защото е МИНАЛО , нека живеем в настоящето , нали тъй