- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за размисъл
що ве , на сбирки е яко , аз ще отида , някои за да изтръпнат , други да се изкефятти ще си съюзник , ще зарибяваш неприятелите ми и после те като поддадат на чарат ти ще ги усмея че са хомо ,стаа ли
после ще ти намеря добър партньор , примерно може да нападнеш анално онзи малукольо или някой друг нежен
а после кажи че съм гадняр скивай какви идеи ти давам
^ Винаги съм твърдял, че няма какво да си кажем на тия сбирки, освен да се наливаме с бира в парка и да се гледаме тъпоПък и не мога да зарибявам никой, верен съм до гроб на любовта на живота си <3
Виж снимки от миналите срещи - двама по двама си говорят (вероятно къде/кво учиш, с кво се занимаваш...), други двама играят карти, а Кольо седи изолиран и си играе на таблета и се усмихва неловко![]()
съжелявам ги момичетата , трябва да им е доста скучно и да се почестват тъпо щото няма кой да ги изкефидори и за теб ми е тъпо , останалите явно са прекалено големи гейове дори за теб .......а от това което изкараха излезе че са големи батки и т.н.
няма проблем от фалшивия имидж , стига да не го усети някой , тогава става мноо смешно
не си ли съгласен ?
Съгласен съм. А и тия момичета, дето ходят по такива срещи, за да получат някакво внимание, сигурно са доста отчаяни по дефолт![]()
е няма проблем с отчаянието , това не ми е проблем , всеки е отчаян в един момент в живота си , примерно аз в момента съм отчаян че никой не ме напада както преди , но не падам духом все още![]()
пуснах няколко смислени поста и ме помислиха за умен и спряха да нападат , ама те тия постове ги копнах от друг форум , не се заблуждавайте , селяк съм и съм мнооо прост
ще дойде и техният шанс , ще се запознаем ще си полафя с тях и такаотчаянието ще премине
![]()
^ Под "отчаяни" имах предвид смотани девственици, дето мъж не иска да ги погледне![]()
^ Ако под "яки" разбираш с мустаци, пълни, с дрехите на майките и бабите си, косата тип "гръмнал бойлер" и с очила ...![]()
аз съм най-шамотния, шамотен шамотникккк
Нарича се дълг към рода, Насьо :/
Ако и майка ти мислеше така (Дай боже да беше така), ти нямаше да бъдеш роден. Замисли се и върху това. Пък и благодарността и подкрепата, която ще намериш от синове/дъщери е несравнима и дори да имате проблеми помежду си - то кой няма в днешно време.
Проблема на повечето млади хора като мен е че имат доста ограничено и инфантилно мислене.
Батка , ако говориш на принципа че кръвта вода не става , тоест семейството винаги ти желае най доброто , няма да мога да се съглася тук с теб![]()
Не винаги получаваш благодарност и подкрепа , а понякога нож в гърба
И да , нямаше да бъдем родени , но нека го приемем така че не всеки може да има едно и също призвание на тоя свят.Много хора са загинали примерно на фронта за да могат други да живеят или умратПризванието им никога не е било да имат семейства
Малко за размисъл......
Одеве и с един приятел дискутирахме тая тема. Вика, че като си видя първородното дете, мисленето щяло да ми се промени ... ще се промени, ама преди това ще направя всичко възможно да не ми се ражда дете.
Аве момента в който имаш як сексуален живот , покрай лапето ще замине , няма да можеш да чукаш жена си щото ще е изтощена от грижите които тряя да полага по малкия сополанко