Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
Ти самия се стремиш да си шаблон, нали си голяма индивидуалност и не ти пука от нищо, ако наистина не ти пукаше нямаше да обръщаш внимание на мъжете в тесни дънки, щом си ги забелязал, значи ти пука, нали искаш да си уникален и да не се следаваш шаблони, тогава какво манияци, батки и разни др селско-бургаски лафчета те гонят, адидаси, медни рудници и др сапунярски тъпотии. Цялата работа с жалката ти особа се обеснява с ония лаф - Само глупака, не осъзнава, че е такъв.

И ей тука спирам да те отразявам, че общуването с дебили, те прави дебил.
Не ме ебе за шаблона ве шматко , казах ти че е гнусно и се дразня , тва е като да видиш как пумяр се разхожда из някоя прясно изкосена градинка и се изсира там , ще ти стане ли яко Селския пумяр като ти се изкендза пред вратата ще ти хареса ли не , ще се ядосаш , или не , щото ще дриснеш не знам. Това с лафовете е жаргон , всеки го има , софиянци говорят на копеле примерно , пловдив на майна , освен тебе , ти си книжовен плъх мухаха и говориш КНИЖОВНО , я я кажи имаш ли отстъпка в членския внос на книжарницата ве , ходиш ли често и до библиотеката да зарибяваш бабките , бабуин виж кой е жалкия , ти дори не ми схвана мисълта , ТЪП тъп тъп не използващ жаргони

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
Аз не съм казвал дали съм хомо или не. Пък и като гледам, вече е доста модерно, така че не знам дали бих го избрал
Е нали така казаха за теб , ако за мен кажат нещо което не е вярно , тоест клеветят атаката е рязка , ти що си мълчиш да не си откачен кое е последно