- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл от любовта от разстояние? - Краят
Браво!
Имах "връзка" с едно момиче от Македония беше хубава, но започнах да говоря за това че Македония си е наша а пък тя се ми викаше че Македония е една от най старите държави и накрая се комплексира и ме остави ...![]()
sneering - автора е досаден мрънкащ лигльо, който не търси съвет а внимание. Какво да ме грее за него? Нито е задал въпрос, нито е дефинирал проблем.. нищо. Идва, "Аз мисля така и така и така", при все че казуса е дъвкан хиляди пъти преди това. За шайка непознати идиоти няма какво да ми пука.. който има въпрос - му се отговаря, който няма... да затвори вратата с дръжка от другата страна. Сълзливи изпълнения не обичам, ще мрънка на аверите си.
П.П. Оправи си перископа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdesbg е малко прав няма смисъл да се правим на лигльовци за такива неща аз примерно когато си харесах едно момиче от Македония то си пише и на по горния пост.. както и да е харесах я и тя мен изненадващо се влюбихме дори исках да отида там по някъ'в начин все ми е тая как просто да в видя, да я пипна. Дълго време бях разстроен беше още лято и тъкмо се бях преместил в Нов Град и почти никой не познавах бях в депресия направо не ми се живееше, а пък за мен това беше адски глупаво да се влюбя в момиче което не познавам, мина време и се скарахме и то за политически глупости коя страна е по добра и по велика и тнт.. ако искаш да знаеш днес пак ми писа че не може да ме забрави а истината е че ако я видя на живо ще се държа ужасно с нея защото я мразя буквално заради такива неща хората се побъркват .... и още купища други... общо взето както Майка ми казва пусни се по течението виж какво живота ще ти даде виж както времето ще покаже и няма смисъл да се разболяваме за едни тъпи писма от някв'и си дето не им стига ебане**![]()
Къде видя сълзливи истории? Я кажи сега миналото ми, настоящето ми и бъдещето ми. Опитваш се да бъдеш оригинален, но тази мода отмина преди 1-2 години. Спирам аз по темата, ти пиши, пиши. Стой си във форума и се прави на мъж. Така трябва!