- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл от любовта от разстояние? - Краят
Нали затова е форум? Цяла тема с клиширани свалячески съвети си пуснал и в един момент не те грее за някого?От доста време те наблюдавам и що така си мисля,че си от ония вид минали двайсетте години пичове,които мисленето,помоща и самото им тесто на живот се върти само около жените,а за другите простички неща от живота 'не го грее'.
Относно автора които не вярва в жените,моя скромен съвет е да опознае хората повече,защото никои с никого не си прилича и има вероятност някои които ходи някъде из света в момента,докато аз пиша и ти четеш,да е точно този с които да си споделиш живота!
С връзките от разстояние,трябва да си много сигурен че ще съумееш да скъсиш разстоянието почти до реално и тогава действай,иначе само боли.
Дано не се натрапвам с някакви съвети,просто си мисля че е правилно що-годе.
sneering - автора е досаден мрънкащ лигльо, който не търси съвет а внимание. Какво да ме грее за него? Нито е задал въпрос, нито е дефинирал проблем.. нищо. Идва, "Аз мисля така и така и така", при все че казуса е дъвкан хиляди пъти преди това. За шайка непознати идиоти няма какво да ми пука.. който има въпрос - му се отговаря, който няма... да затвори вратата с дръжка от другата страна. Сълзливи изпълнения не обичам, ще мрънка на аверите си.
П.П. Оправи си перископа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House