.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Red face 1 ден= 5 минути (видео)

http://www.youtube.com/watch?v=dYT3iqHkDbk
    Постарах се..., надявам се да ви хареса )

Мега фен Аватара на Chacho
    Доста добре се е получило.

Очакваме 1 нощ = 5 минути
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Доста добре се е получило.

Очакваме 1 нощ = 5 минути
    хаха, благодаря много ^^

Клипчето е готино!!! Ама четката ти за зъби е за смяна,много е рошава

Какъв апарат/камера използваш? А обработваща програма?

Цитирай Първоначално написано от ivan.gergov.5 Виж мнението
    Какъв апарат/камера използваш? А обработваща програма?
    Olympus SP 610 UZ, програмката е CyberLink PowerDirector ;]

Град
    varna
    много е ЯКО

Град
    varna
    като филм е

Благодаря

Romero :}
    Guest
    Браво

Добро е, но мисля че мелодията е малко тежка. Сякаш трябва по-веселка музика...

Цитирай Първоначално написано от CrazyRobot Виж мнението
    Добро е, но мисля че мелодията е малко тежка. Сякаш трябва по-веселка музика...
    Попринцип сложих тази мелодия, защото ми се връзва (в съзанието ми :Д) с клипа. Колкото до това дали е тежка... ако си гледал оригиналния клип, е много весел, но може би когато е само саундтрак-а не си личи http://www.youtube.com/watch?v=VGRQGm4-A4k

Според мен се е получило много добре.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Хубаво е, харесва ми. Обаче, надявам се да го приемеш като градивна критика, не ми харесаха следните неща:
    - Музиката - спрях я по средата, не знам защо тази музика изразва твоя ден, супер забилата е.
    - Не ми хареса, че си отделила супер много време на сутринта, около 2 минути от 5 ставаш, обличаш се, миеш зъби, едно друго и още едина и половина се чудиш какво да правиш през деня.
    - А от видеото разбрах, че през целия ден отиваш до магазина за бира, пиеш бира и се връщаш.
    - И накрая за целия следобед и вечер има няколко секунди, в които четеш книга и си лягаш.

Хареса ми идеята, качеството на записа, държиш се супер естествено, което е супер хубаво. Ако развиеш идеята и покажеш малко повече развитие през деня, а не битовите работи сутрин след ставане и вечер преди лягане, мисля че ще се получи още по - добре! Успех
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Имаш хубави цици, а е добре и да научиш някои неща.
    Снимай в 1280/720 резолюция, защото е много тъпо да едитваш с толкова добро като PowerDirector и да изкарваш 480p качество.

Цитирай Първоначално написано от ognyanova95 Виж мнението
    Какво по дяволите...?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Хубаво е, харесва ми. Обаче, надявам се да го приемеш като градивна критика, не ми харесаха следните неща:
    - Музиката - спрях я по средата, не знам защо тази музика изразва твоя ден, супер забилата е.
    - Не ми хареса, че си отделила супер много време на сутринта, около 2 минути от 5 ставаш, обличаш се, миеш зъби, едно друго и още едина и половина се чудиш какво да правиш през деня.
    - А от видеото разбрах, че през целия ден отиваш до магазина за бира, пиеш бира и се връщаш.
    - И накрая за целия следобед и вечер има няколко секунди, в които четеш книга и си лягаш.

Хареса ми идеята, качеството на записа, държиш се супер естествено, което е супер хубаво. Ако развиеш идеята и покажеш малко повече развитие през деня, а не битовите работи сутрин след ставане и вечер преди лягане, мисля че ще се получи още по - добре! Успех
    мерси многоооо )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си