Здравейте, моля ви за съвет! Преди месеци срещнах едно момче, всичко започна като на шега и случайно без да искам се влюбих в него. Не исках той да узнава и затова почнах да се държа като него приятелка, но и не чак толкова. Виждах как ме гледа, усещах ги нещата и се радвах, но мина месец и той се държи супер, но нищо не направи.. Всички ми казваха как ме гледа, как ме харесва и как той като е срамежлив, може аз да му кажа, че си го харесвам и да казах му- той ме отблъсна..Не съжалявам разбрах какви са отношенията ни (в повечето форуми пише, че ако кажеш на едно момче че си го харесваш той бие отбой)..Можех да си тръгна и да ме боли по малко, но аз настоях и си останахме приятели, той много ми споделя, аз на него също и исках да изглежда, че нямам чувства към него, не знам до колко се е получило. Приятели! Аз си останах с чувствата ми и те се засилваха..той продължаваше да се държи супер мило, супер приятно, супер уникално с мен и аз бях много объркана, гледахме се в очите така сякаш сме най-влюбените на света! Както и да е аз правех така че да се срещаме , писахме си-той на мен всеки ден и така, всичко си вървеше че сме приятели и аз преглъщах всичко..но 10 дена на една ваканция не се бяхме виждали изобщо, аз реших да прекратя взаимоотношенията ни, но естествено не мога, та аз съм влюбена в него , не мога изведнъж да го зарежа. Реших малко по малко да се отдръпвам и да не ме вижда нито аз нито той мен.. И не знам имам чувството,че чувството че той ме иска търси ме.. беше викал мои приятелки да ме пита къде съм , за да ме види, защото не сме се видяли, преглъща ме..не знам какво става, не знам какво и да правя, боли ме и много съм объркана..но не мога просто да го забравя опитах но не мога..моля ви моята най-добра приятелка си мисли че ме харесва, но го е страх и не се е осъзнал и като го отбягвам започва да се осъзнава.. не знам вече моля ви помогнете ми, дайте ми съвет! Благодаря предварително!