Сега ще ти каже личното си мнение, което не е сигурно дали е вярно и приложимо във вашата ситуация.
Първо да кажа че си направила голям пропуск като не си го питала дали не се притеснява от нещо, когато си му предложила защото сега само ще гадаеш за чувствата му.
Тъй като и аз съм срамежлив, ако ти беше до мене и аз те харесвах, и бяхме толкова близки и аз щях да се стресна, но ако беше ме попитала дали се притеснявам от нещо щях да ти кажа от какво и щяха да потръгнат нещата.
Както и да е приемаме че съм те отрязал и ти си пропуснала шанса си. Ако започнеш да се отдалечаваш ще си помисля че вече не съм ти интересен и всичката тая близост е била за да ме свалиш. Ако продължиш да си до мене ще продължа по същия начин както е било до сега. Ако пратиш някоя приятелка да ме пита дали те харесвам и дали се притеснявам това е втори шанс за мене и тебе и бих казал, че те харесвам и че се притеснявам. Но това важи за мене. Аз не познавам твоето момче и не знам как разсъждава той, плюс това не знам и дали изобщо те харесва.