"Не знам за връзка, но е бил влюбен-гледам да не го питам много много за това, чувствам се неловко и не знам какво ще си помисли" -защо се чувстваш неловко, нали каза че си споделяте всичко. Ако не можете да си говорите свободно за всичко тогава защо го чувстваш толкова близък?
"Прикривам чувствата си защото един път ги показах и той ги отхвърли, какво друго мога да направя." - ами ако не можеш да направиш друго тогава какъв е смисъла да стоиш до него?
"Не знам, знам че искам да си признае ако ме, евентуално харесва, но и не мога да стоя негова приятелка и да ме боли." - не искаш твоя приятелка да го разпита защото вече са минали два месеца, а ти си прикриваш чувствата, не знаеш дали е имал връзка и не искаш да го питаш дали не се притеснява да започне такава, не искаш да показваш че го харесваш, а направо той да ти признае че те харесва, не искаш да стоиш до него защото те боли, тогава ако се отдалечиш от него не е ли най-добрия вариант?
Ако му кажеш как се чувстваш и какво си очаквала според теб той ще се почувства ли предаден?