.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Когато си в дадено общество (училище, университет, работа ...), винаги има някой, с който да си допаднеш, и щеш-нещеш ставате приятели. Иначе на мен най-близките ми са от ранно детство, дето както се казва си знаем и кирливите ризи.
    Станах фр с шизофреник (истински), даже и с него не излзаме толкова често

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Станах фр с шизофреник (истински), даже и с него не излзаме толкова често
    Е то ако излизате всеки ден в продължение на часове, ще си омръзнете и няма да има кво да си кажете

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Е то ако излизате всеки ден в продължение на часове, ще си омръзнете и няма да има кво да си кажете
    Абе не е точно така.. С бфф-то се познаваме от вече близо 14 години и излизаме заедно често (учим и в едно даскало и се виждаме всяко м/учасие почти), за дълго време и единствено мълчим, когато хапваме нещо.. че даже и тогава пак имаме за какво да говорим, но все пак трябва да сме културни.

По темата: Приятели не се правят ей така, нали знаеш?

Относно каненето на момиче да гледате нещо.. Ние женските винаги си имаме нещо на ум за това (освен, ако не те познават добре и знаят, че не смяташ да правиш нещо по-различно от гледане на "нещото" или са прекалено наивни, за да им дойдат "тия" мисли). :Д

Мързи ме да пиша сега, но мисля, че мнението на AngelAntichrist се препокрива със моите мисли.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си