- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат мъжете?
ТИ лично правил ли си шкембе?
http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=6&t=684
айде обясни ми кое е по-лесното
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щрудел ти можеш ли да сменяш подписите
Шкембе чорба I love![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
трябва да ви направя някой ден пъдпъдици
4XCOKИ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ил ил илллл
4XCOKИ
Правил съм, що?
И хората продават изчистено, нарязано и сварено, само да го метнеш в тенджерата :Д
4XCOKИ
Искам една здрава и готина мацка, която да си я целувам и прегращам цяла вечер, да бъде звееерската протрита и отново да иска всичко, да знае как да го прави всичко с устата си.........ааааааааа инак да всеки мъж икса едни и същи неща само кадето има мъже, които искаме повечеяката работа с яката жена мммммммммммммммм ей тва е 20 пози и наново после и то си е така реално мадамчета сега лятото вав Варна нямааааааа жена, която да не го иска това нещо и го полочавате
горещината ви влияе разтапящо и на мен също..........80% от вечерите са невероятни мнооог обичам жените, които знаят точно за какво става вапрос хахахахахахахахаххахахаах ахах след 2 през ноща всеки бърка в гащичките на другияяя
Мочур , кво стаа ве варгаляш ли се в мочурището с баща тиЯ кажи ся , как може мъж да си сложи аватар на жена
Искаш да си жена ли
Има операции правят стига да имаш кинти , могат да ти отрежат и да ти присадят путка
Така ще се чувстваш запълнен. Или чакай ве , може би искаш жена като от снимката , ама споко никога няма да я имаш щото си шматка
Иди на село зарибявай циганетата , щи лапат за 2 лв
![]()
4XCOKИ
Както жените искат да се отнасят към тях , така и мъжете :P
Мило,скромно момиче , с което да се разхождаш по време на залеза край морето (sun)![]()
Ами то е изчистено, сварено и нарязано... не е нужно да си завършил квантова физика, за да сипеш прясно мляко и да разтопиш масло с червен пипер в тиган.
Аз примерно не го правя с брашно, защото не ме кефи, за сметка на това, млякото трябва да е високомаслено, както и не го правя с олио, ами с масло. И както предпочитам да си купя готово, а не да си играя да го чистя, режа и т.н., това не значи, че е "негрижливо сготвено".
Нали се сещаш, че рецептата не е една единствена и универсална, за всеки вкус и предпочитания има вариации.
ПС - следващата ми кулинарна цел е пиле-фрикасе, което вече е значително трудно за готвене. :Д
4XCOKИ
аз пък харесвам буйните и енергични момичета, (сигурно щото аз съм по-скромен)
[QUOTE=psychopath;10699977
ПС - следващата ми кулинарна цел е пиле-фрикасе, което вече е значително трудно за готвене. :Д[/QUOTE]
Ко пиле?? Направи едни сварени раци.