ако трябва да опиша жената която бих държал близо до себе си , не да ми е само за секс партньор - ето
1 моногамност демек да не иска да наебе някой друг , ще се появи момент да се случи това , неизбежно е , жените са добре познати с колебливото си мнение

и с постоянност на пресекулки

Мухаха , моментът в който се породи съмнение че им изневеряваш или нещо друго и ще ти ебат майката
2 другото е лоялност и доверие , в критична ситуация да не ме предаде или заебе и да ми повярва на думите , дори ДА НЕ съм прав и да съм направил нещо противозаконно и лошо , това също е несрещано , при най малкия признак на опасност ще насере както го правят щото са страхливи , или ще проработи съвестта и ще отиде в полицията и да те издаде примерно

или някой ще я излъже и тя ще повярва

и пак ще те издаде
и 3 последното да има яко тяло и да тренира , това се среща но не и с горните две

дори не ми е толкова важно третото , просто като цяло да ми хареса като визия. горните 2 са по важни и не се намират
в смисъл пиша само щото темата е мечтателска , не си прая илюзии и не търся тия неща защото не се намират.това е като да търся диаманти в стара планина - неосъществимо