.
Резултати от 1 до 25 от общо 133

Threaded View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Даваш ми някакви хипотетични ситуации, които няма никаква вероятност да се случат. Това с престъпната схема няма да го коментирам.
    Да не говорим за нелепия принцип с райнното, с който сам си вкара автогол, щото мноого добре знам как стават разпитите там
    Когато няма да се случат тогава си представи ситуацията с изневярата на онова момиче което писа забравих кое беше , ето там се породили съмнения и изтровиха нервичките и Не се ли сети Ако имаше лоялност и доверие не би се осъмнил приятеля и , но той е шматка и не и вярва , това може да е породено от нея и тя да е шматката , не знам и не ми се навлиза в подробности , просто давам пример който е аналогичен.Другото за полицията моля те не се прави на батка понеже не си , моментът в който влезеш и ти се развикат,миличкото сърчице ще разтупти , ще се разплачеш и ще излееш всичко да си отървеш кожата.Ще помислиш за кариерата си,за топлото столче вкъщи и т.н. и ще се предадеш духом Дори аз да ти се развикам ще се разплачеш а какво остана за някой селяк ПРАВИЛ ТОВА ЦЯЛ ЖИВОТ.Това не ти е да гледаш маями вайс или си ес ай или квото и да беше тъпото предаване с разпитите на кафе.Ще те изкъртят тук
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-11-2013 на 10:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си