Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
и значи само го мяташ в тенджерата?

Не бих искала да опитвам от негрижливо сготвеното ти шкембе. ^^
Ами то е изчистено, сварено и нарязано... не е нужно да си завършил квантова физика, за да сипеш прясно мляко и да разтопиш масло с червен пипер в тиган.
Аз примерно не го правя с брашно, защото не ме кефи, за сметка на това, млякото трябва да е високомаслено, както и не го правя с олио, ами с масло. И както предпочитам да си купя готово, а не да си играя да го чистя, режа и т.н., това не значи, че е "негрижливо сготвено".
Нали се сещаш, че рецептата не е една единствена и универсална, за всеки вкус и предпочитания има вариации.

ПС - следващата ми кулинарна цел е пиле-фрикасе, което вече е значително трудно за готвене. :Д