На когото е трябвало, моя мъж е правил забележки, че и повече от това. Но не за подсвиркване, не и за оглеждане. Когато види, че наистина съм обидена или бих могла по някакъв начин да се почувствам незащитена, тогава се намесва. Той сам е наясно, че на някъв див селски бек освен да се изсмея и сама да го унижа или поне игнорирам, няма кво друго да се случи и не е нужно да реагира по някакъв начин, освен да му се посмеем заедно. Есте, че ме е питал от време на време като се возиме в метрото, тоя са що ме гледа и тръгва съвсем леко в същата посока, но не за да направи нещо, а по-скоро да покаже, че няма как да стане тва със зяпането. Отделно, че аз не бих му позволила да направи повече от това. Имала съм такива неприятности и после занимавките са и на наш гръб. Мерси, но вече не. Дърта съм да пиша обяснения за глупости. xD
Втората ситуация с кафето ? Ми зависи, но ако явно някой ме сваля в кафе, ъм мисля, че директно ще им обясни най-културно как стоят нещата. Както се опитах да кажа по-горе, моя приятел НЕ е див селски бек.