- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ ..
Здравейте, историята ми е доста дълга .. момиче съм на 15 от Шумен. Уча в професионална гимназия по икономика.Сега да почна с проблема- всичко започна преди 5 години, когато баба ми почина.Тя беше добра жена и много ни липсваше.. преди по-малко от 50 дена и дядо ми, който почти 3 години беше на легло почина..Майка ми беше съсипана-не спираше да плаче и много задлъжняхме - имаме да връщаме парите за погребението.А сега главният проблем-вуйчо ми- заядлив и кисел, винаги се чуди как да ме обиди или да ми причини болка и настройва майка ми срещу мен. Живеем в двуетажна къща и сега гледаме да я продадем, за да се разделим понеже сме 2 семейства- аз и мама и той и жена му.Навремето той направи опит да убие кучето ми, само и само да стане на неговата .. кажете как да постъпя да търпя докато продадем къщата или какво ??
Еми като се замислиш какъв избор имаш освен да търпиш докато се преместите? Не мисля, че е добра идея да му го връщаш и да падаш на неговото ниво и мисля, че е най-добре всичко това да обсъдиш с майка тиУспех!
Общо взето, искаш или не, ще търпиш. Но хубавото е, поне от това, което разбирам от написаното, че са сериозни за продаването на къщата и няма да ти се налага да живееш с него още дълго време.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Първо:
Надали ще успее да настрои майка ти против теб - инак, тази жена не би могла да се нарече майка.
Второ:
Искаш или не, трябва да търпиш. Малка си, няма какво да направиш, за да оправиш нещата.