.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Помогнете

Unhappy Помогнете

Има едно момче което страшно много обичам, но просто нещата между нас няма как да потръгнат и не знам как да го забравя. Моля Ви дайте ми някакъв съвет относно това и искам да имам някакво хоби но не знам какво... Ходя на народни танци, но искам и още нещо. Очаквам вашите отговори! :*

Земи едно ножче от на баща ти самобръсначката! С натиск върху вените на китката започваш да си ги прерязваш! И проблема ще е свършен за винаги.
    Вие какво си мислите, че тук сме родители за да даваме такива съвети? Обърни се към майка ти и това е.

хаха много смешно. Щом пиша тук, значи може би съм говорила с други хора... Просто искам съвет от други които са изпадали в такава ситуация

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Темата ти е за раздел Любов, там ще ти дадат по - добри съвети.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Хвърли се отнякъде.. гарантирам, че ще ти помогне

СТИГА!Момичето просто пита,голяма работа като не е в раздел Любов Мила и аз съм така,гадно е Ше го преживееш просто ти трябва време.По добре се разхождай с приятелки,говорете си за яки момчета При мене г/д помогна!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Не е последното момче, не се вкарвай толкова много във филма. Рано или късно ще се появи друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си