- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще карате ли бързо като вземете книжка
Като се качиш в учебната кола и се натикаш в големия трафик с не особено толерантни шофьори ще видиш за какво иде реч. Да не те плаша де,има време.
Откъде си и къде ще караш курсовете?
maDamn
След 20-30 дни макс ще имам книжа,а после и кола ... И сега както гледам Бързи и яростни 2 ..... Абе в началото докато ти мине мерака да караш малко по бързичко ...![]()
П.С А й до Бургас има магистрала която води до нащо село ... Перфе просто
Найстина не е приятно когато караш шофьоските курсовое,и покрай теб профучи някоя кола ... Или ти отнемат предимство,не спипрат на знак стоп , не се спазват сфетофарите ...
Последно редактирано от SurfSky : 05-11-2013 на 17:48
А впрочем като караш шофьорския изпит , е добре като има много трафик , защото по бързо ти минава изпита .. Моя беше пообяд , имаше мн коли ... На паркирането се бавих 1-2 минути,и си спомням че хванах 1 сфетофар на който чаха 70 секунди![]()
Пише се сВетофар,бе , момче!
Колкото и трафик да има,ако иска да те държи допълнително - ще те държи.
maDamn
За тези, които карат бързо или смятат да карат бързо http://www.vbox7.com/play:aae26413 Замислете се.
Просто перфектно! Баща ти който е "професионален шофьор" всъщност е инструктор по каране и просто ще ти купи книжката. Ти не можеш да караш ама ще се правиш на състезател, а после се оплакваме колко идиоти има по пътищата. Ем, ти си 1 от тях...
Ето това ще стане когато се опиташ да си състезател: Ще дадеш газ на бавната бричка, няма да можеш да я удържиш и ще се блъснеш в най-близкото нещо. Разбира се, потеглянето и превключването на скоростите не го броиме. Все пак ти си гледал Fast and Furious и то е истина...
Има много време докато и ако взема книжка, но при всички положения няма да се правя на голямата работа, защото си ценя живота..![]()
Карайте толкова бързо,колкото ще се разлагате в земята после...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
От жена шофьор не става. Ако взема книжка, ще бъда доста внимателна в карането. .
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Направо ще и стопя гумите ще се мятам от мостове по мантинели напред назад даже ще си взема и един пистак да се мятам по-гъзарски с него![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
Човека според мен се ебава, едва ли толкова прост.
А иначе готините коли се карат бавно в града. Само тъпаците хвърчат по тесните улички, което определено не е готино. Има си магистрали за тая цел.
И с това ли? хаха
Ок
![]()
Случаен принцип
Както и да е,всеки с мнението си