- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще карате ли бързо като вземете книжка
ше си купим голф 3-ка и ше карам 140/градско
мое и регистрация PK да си сложим, че да ни праят път
То всеки кара бързо, докато не се метне в някоя канавка или пък не се нашие в някой стълб, та да му мине меракът.![]()
^ мдае. Всички ,братче. Всички без акъл.
maDamn
Тц, даже не искам да изкарвам книжка. Предпочитам някой да ме вози.
карай карай... аз като возих бившата в колата тва 3тото ми каране сам като взех книжка, я изпънах градско с 90, и пред едно кръгово таман намалям и една зафира от дясната лента пред мен и бий спирачки... познай на кво разстояние спрях зад нея. За мен кефа е да правиш 0-100. Обаче на едно каране с яко лигавене почти ми се изпържи съединителя, и за 2 часа изгорих 13 литра бензин. Струва ли си според теб ? карай си спокойно както аз правя вече и няма да имаш ядове. Цялата работа е да предвиждаш ситуациите, да взимаш бързи решения, да можеш да правиш маневри в тесни места (ако искаш да имаш здрава кола и книжка, и талон с 39 точки)
и да много правилно ако караш например по магистрала да съобразиш техническото състояние на колата. Не да е със скъсани тампони, волана ти да има половин оборот луфт да криволичи по пътя, спирачките да са надеждни и така...
JDeel кефа от карането е просто несравним. като се возя аз например умирам от тъпотия...
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 05-21-2013 на 18:17
Пък аз винаги си карам бавничко и постоянно някой глупак ми свири, щото не можал да мине на светофара на 0. Да духат супата пък!
Най-много обичам някой пишман 20-годишен шофьор да се опита да ме прегази на пешеходната пътека.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам от 1 година и нещо книжка-карал съм към 10-15 пъти в градско най-много с 40, извън градско 100 ама най-много-не обичам да карам по принцип ама наще ме накараха на сила да карам курс и сега насила ме карат да карам а аз не искам-искам само да се возя-с 300 зора се съгласявам да карам и то само ако се налага нещо