Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
Тъй като колата е машина с 4 колела и много части, всяка от които може да се счупи, чисто механически, не те съветвам да се силиш много, освен ако не си сигурен в техническиото й състояние най - малко. Я ми кажи ти колко си карал, че знаеш как се държи една кола на пътя при различни скорости, различен път, настилка, окачване на самата кола и прочее? Имаш градско ограничение 50, на места 80. Това означава 40-50-55-60 и 70-80-85-90 в най - скоростния случай, ако си добър шофьор. Извънградско имаш 90, на скоростен път 120, на магистрала 140. Там може и малко отгоре. Не се прави на мъж, такова нещо не свършва добре нито за теб, нито за хората, около които караш така. Високата скорост не е опасна сама по себе си, опасен е факта, че при нея имаш дълъг спирачен път, тоест ако излезе непредвидена ситуация, не можеш да спреш навреме. Другото е, че като караш с 80 градско, както ти казах, ще те хванат поне половината светофари.
Просто ме влече бързата скорост харесва ми как ускорява колата, харесва ми рева на двигателя, харесва ми всичко някой хора естествено не ги влече това напълно нормално всеки си има харесвания, разбирам Аз ако ще карам бързо ще гледам съм сам в колата да няма никой с мен защото така ще застраша само моя живот без ничии друг, а в града ще гледам да се съобразявам, без да прекалявам, достатъчно разумен човек съм за да знам къде и кога да карам бързо и къде да шофирам нормално, винаги ще спирам на пешеходни пътеки, няма да предприемам рискови изпреварвания, е какво повече се иска от мен !?