Здравейте, пиша за пръв път в форумите на тийн проблем, искам да споделя проблемите си, за да видя вашите мнения по въпроса. Имах странни болки в главичката на пениса, когато е оголена при допир не зависимо с какво (бельо, с ръка или дори при секс при проникване се получава много гадна болка, която те отказва от секс от всичко, губиш дори ерекция, преди около 1-2 години ходих на уролог, каза ми, че не е нищо сериозно, просто съм бил по чувствителен в нея област, но болките са доста силни за да са от чувствителност, сега пак ходих на уролог скоро и ме гледа на видеозон и прегледа добре, стигна до заключение, че това не е така да се каже болестно състояние, а просто съм си така, проблемът ми идва от там, че двете артерии които едната вкарвала кръв в пениса и другата изкарвала, едната от тях (тази която изкарва кръвта) я изкарвала по бавно, и се получавало недостиг на кислород в кръвта (до колкото го разбрах е нещо такова), този проблем се срещал много рядко, каза ми че това няма да остане така и ще се оправи. Назначи ми лечение с "ТРАМАДОЛ 50мг" по 1 всяка сутрин и "Лидокаин актавис 5%" да се мажа всяка сутрин и за измиване вечер сапун "Сейфгард" (който не успях да го намеря). Пия хапчетата от колко 6-7 дена и няма никаква промяна. Другото е, че имам леко късо гемче, но той каза, че болките не се получавали от там, та исках да ви разкажа моя проблем и да видя някой дали е имал подобен проблем, и ако може съвети и идеи да ми дадете, защото не мисля, че ще се оправя с това лечение, като се има предвид, че "ТРАМАДОЛ" е силно болкоуспокояващо, също както Лидокаин актавис, но дори когато изпия трамадол, болките продължават. На 20 години съм, ако може компетентни мнения по въпроса ( мисля, че темата е доста интересна, понеже не се среща този проблем често ) . Благодаря ви !