- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се вярва ли?
Според вас трябва ли да се взема под вниманието на пиян човек? Приятелят ми е абитуриент и снощи беше на сабиране и се напи. Не ми е казал нещо кой знае какво, но и аз излизах с приятели и после ме попита как беше и казах тъпо, защото не е бил там и той като си помисли, че го лъжа, щото там един приятел му се обадил и му казал, че ми е яко, взе да се държи малко грубо, не ме е обидил, но беше малко груб , на сутринта дойде да ме види, но каза, че не се е чувствал винове, защото е бил пиян и говорил глупости, които не мислел..На вас случвало ли ви се е нещо подбно, възможно ли е наистина да е говорил глупос които не мисли.
Възможно е, нали е пиян...
Принципно като се напие човек, говори много неща, които мисли, но няма кураж да каже трезвен. Вземи и това предвид.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
На твое място ето това бих му го изкарала през носа. Няма значение дали го е мислил или не (можеш да си сигурна, че не го е мислил), но трябва да се извини и да ти се реваншира. Дай му да разбере, че няма да толерираш пиянски изцепки, защото ако го позволиш първия път, ще има и следващи.
Де да знам, не съм виждал пияни хора.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Убий пича ! Унизи го кажи му, че няма да се оправи в живота с това пийне, че ще пропадне абе бъди неговата баба за 2 часа поне. По добре му кажи да не вярва много много на неговите му хора щото те си плямпат по дефолт. Този неговия приятел де да знае тебе яко ли ти е било или не ти кво да седнеш на масата и да забиеш глава ли като ти е тъпо ? Денсиш си тама цъкаш си с приятелки с тоя лафиш с оня и така кво ?!
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Алкохола не е оправдание никога.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Един въпрос , когато направиш катастрофа с колата си пиян , или ако утрепеш някой пак под въздействие на алкохол , съда ще те признае ли за невиненПовечето пиянки се напиват за да имат кураж наистина да кажат неща които не им стиска , или са комплексирани и като пият им избива агресия .
Винаги съм била на мнение, че пияни устни изричат трезвени желания.
Тоест, когато не си пиян - нямаш смелостта да изречеш това, което алкохола ти спомага да кажеш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Поведението му е глупаво , това да се държи грубо с теб , защото си му казала , че ти е било тъпо , а някой си му е казал , че ти е било весело е адски тъпо.Може да не си показала на всички , че се чувстваш зле и че ти липсва , но какво трябваше да плачеш пред останалите и да не говориш с никого за да докажеш , че наистина ти липсва ли ? И да, алкохолът дава кураж и позволява на много хора да кажат това , което не биха изрекли трезви .
Човек както може да е трезвен и да приказва неща, които не мисли, така може да е пиян, и да прави същото. Хората вярват, че алкохолът е едва ли не серум на истината. Може да е бил искрен, може и да е драматизирал под тежестта на питиетата, това само той си знае и ако не реши, да ти признае, ти няма как да разбереш. Нито някой тук може да ти каже :р
A и нека ти бъде за урок това, следващия път бъди по-обективна. Кажи, че е било забавно, но не ти е харесало, че той не е бил с теб. Примерно.
Това оправдание "бях пиян" съм го чувала толкова пъти, че ако ми даваха пари щях да забогатея..![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Yup, ех пиенето просто сваля задръжките. Колкото по-пиян, толкова по-малко задръжки.