.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Аз тук,той там :(

Здравейте,преди 1 година и половина се преместих да живея в Америка,но в България остана момчето,което наистина адски много харесвам.Преди си бяхме просто добри приятели,но той ми каза неща които никога няма да забравя.Когато е на линия във facebook просто не мога да му пиша,за да не изглеждам тъпо.Не мога да спра да мисля за него,наистина.Другите момчета ми се струват нищо сравнение с него..смисал не е кой знае какво,но...
    Знам,че няма смисал защото сме на хиляди километри разстояние!Ако някой може да ми даде съвет ще съм му много благодарна

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Изобщо някаква връзка имате ли? Принципно връзките от разстояние сък-ват според мен. Имала съм такава връзка 4 години и сега никога не бих повторила, въпреки, че не ни е било зле през това време. Ако нямате нищо, по-добре така и да си остане.

Ти самата можеш ли да си представиш връзка САЩ-България?! Звучи прекалено невъзможно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Глупаво би било да си във връзка от разстояние, като дори разбирам, че и на идея си нямаш кога ще се върнеш в България и дали изобщо ще се върнеш.

Забрави за тия чувства.
    Знам, че звучи гадно и невъзможно, но е постижимо. Намери си хоби/развлечение и постепенно ще се разсейваш, и ще мислиш по-малко за него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си