Цитирай Първоначално написано от TheEmbassedor Виж мнението
Липсата на самочувствие

@Dreamer, 97 съм, а в компанията ми всички са 92-93-94. Ако питаш защо излизам с толкова по-големи от мен причината затова е, че са много по-разумни от моите набори, които смятам за пълни утайки (повечето) особено сега след като е "модерно" да пушиш треволяци, да се напиваш като свиня в детската дискотека и да си толкова кльощав, че зорлен да ти излизат плочките дори без да тренираш, защото просто няма как да станеш по-слаб Може би и затова не искам да имам приятелка от тези набори, които ти каза и се целя към 95 ( 1 път имах успех ), защото може би са малко по-разумни от кифличките на моите години, които гледат само как да си стегнат повече сутиена, за да им се виждат циците и да събират повече лайкове и приятели във фейса и като ги видят по улиците да има " ОЛЕ ВИЖ ТВА Е ТАЯ ЯКАТА ОТ ФЕЙСБУКАААА :Х "
Не, не питам защо излизаш с по-големи. Очеизвадно е. В период си, който всички сме имали, където си мислиш, че си надраснал връстниците си и блаблабла. Познато ми е. Ще мине. И все пак, сред същите, които изброи се намират и нормални, свестни момчета и момичета.
Набор 96 съм, и ти го казвам от опит. Не зачерквай всички. Стреми се да ги опознаеш преди да съдиш.