- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Избори 2013
АТАКА ги подкрепиха като ново правителство, но като видяха, че нищо не се промени оттеглиха подкрепата(някъде през 2011 беше).
Аз ще гласувам за него, или ще напиша текста на песента Бате Гойко на бюлетината.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
То в момента само БСП, ГЕРБ, България на гражданите, вероятно имат хора за правителство. Останалите са ей така за шоуто.
n00bs
Целта на гласуване за Светльо & The Legends е протестен вот. Както и гласуване за подобни партии.
Затова лятото на 2026-та гласувате за мен. Поне ще знаете, че парите отиват за дрога и курви, а не за мангали.
n00bs
По - добре за бира и жени, отколкото за цигани и рушвети.![]()
Te турците тая година, така или иначе ще имат вероятно по - малко гласове, заради Касим Дал.
Аз също мисля, че Светльо няма голям умствен капацитет. Добър човек е вероятно, но не са за него тия неща.
n00bs
То така, ама да не е по - добре Ангел Джамбазки, който е най - много против турци и цигани, който крещи по телевизията "Да ви е*ба майката" и се излага?
Темата стана супер смешна. Хехе радвам се, че все пак в понеделник съм почивка ;]
Мощно за 37. Поздрав за всички Гошовци!
http://www.youtube.com/watch?v=-lMy_m1mXBw
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
И бтв Светльо има повече акъл от 99% от дупедавците, които бяха в 41 НС. Разгледайте му някоя от книгите или се поинтересувайте за хората в "Глас Народен".
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Явно си сексуално малтретиран от турци![]()
Аз гласувах преди малко. (за мен си)
n00bs
А дано, още 3ма авери ще пишат моето име.![]()
n00bs
С оглед на новините от днес, ще кажа само, че Бареков направи на маймуни хората вчера, че чак излязоха и в негова подкрепа.
Ибаси,как мазно ги лъзна..
Използвам случая да кажа че бареков е най-голямата утайка, абсолютен некадърник като журналист и търсач на евтини сензации, който се е явявал по телевизията от години насам. И не на последно място - "учител по дудук"
това с бюлетините не го коментирам, най-вероятно е вярно, предвид това че Цветанов (по-известен като Цецоооу) е от едно софийско селце, което по случайност е на няколко километра от моето, и съм имал възможност непряко да разбера какъв селски лъжец и хитрец е. Щом дори в родното ти място не говорят нищо хубаво за теб, правете си сметка. Общо взето всички го познават що за стока е, още от времето преди да влезе в политиката, а това че Тиквата се застъпва твърдо за него, говори че и двамата са яко в комбина.
Последно редактирано от RedArmy : 05-12-2013 на 09:30
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Това в ТВ7 са се събрали само лизачи![]()
n00bs
Да бе кво ще ми говорят, че прокуратурата била замесена с БСП. Не стига, че плевела от герб избра сл. кабинет, не стига, че герб си избраха гл. прокурор, а пък сга ще му се сърдят хахуахаухауаххаха
Не знам с къв акъл тия хора вчера излязоха да защитят Ники Дудука, при положение , че се знае от години кво прави срещу пари..
А и с къв акъл му повярваха.
Дай му на народа да протестира..Нищо че е било в защита на най-големите измети в държавата.
Ай чистито http://btvnews.bg/bulgaria/parlament...i-2013-34.html
официално от прокуратурата
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...