- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Избори 2013
Може да си купите за спомен от магазина за стоки с дефекти.
n00bs
Нека да дочакаме резултатите до утре... Ужас не мога да повярвам, че има около 50% неориентирани хора, гласували за герб и бсп![]()
![]()
Чакам ви на протестите
П.С. Залагам си главата, че ГЕРБ са фалшифицирали на макс. Все пак властта е тяхна, могат да правят каквото си поискат.
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-12-2013 на 17:09
Всъщност са над 50% дето са подкрепили комунистическите партииСега не могат да съставят правителство и всяка партия се откаже от мандата си, наново
![]()
n00bs
в следващите няколко дни (а и не само) ще е много интересно![]()
Бе не знам, ама в една избирателна секция да има над 10-15 човека от типа ''комисия'' е безумно.
Нямало парици, а?
Слагайте въжетата по дворовете и айде ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Кур за комунистите и другите боклуци само ГЕРБ![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
Много ми е смешно когато някой малоумник употребява думата "комунист" ни в клин, ни в ръкав, без дори да разбира значението й, като нарицателно за каквото и да било![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Най-накрая някой да каже нещо за коментара ми, чакам от 2 часа![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
СРАМ ЗА ВАС И ВСИЧКИ КОИТО НЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА АТАКА. ЧЛЕН БЯХ НА СЕКЦИОННА КОМИСИЯ ПОЧТИ ДО ЦИГАНСКАТА МАХАЛА В ЯМБОЛ И ЩЕ ВИ КАЖА С РЪКА НА СЪРЦЕ КАКВИ БЯХА ГЛАСОВЕТЕ НА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ, ДА ВИДИТЕ КОЙ ГИ Е КУПИЛ ТОЗИ ПЪТ:
БСП - 179 гласа
РЗС - 96 гласа
ДПС - 79 гласа
ГЕРБ - 26 гласа
АТАКА - 2 гласа
Само аз и единственият българин, който мина да гласува там, гласувахме за АТАКА. Можете да си представите за какво става въпрос, това са автентични резултати. Заставам с името си зад тази информация.
ГЕРБ ще има 97 мандата в новия парламент, "Коалиция за България" - 84, ДПС - 36, "Атака" - 23
Айде другия месец, пак да гласувате![]()
n00bs
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5774291
Не мога да кажа със сигурност дали ще подкрепя правителство, в което има ясно изразени хора от ДПС", обясни Сидеров ... Волен Сидеров ясно се разграничи от ДПС и ГЕРБ, но не каза нищо против евентуална подкрепа на действията на БСП.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5774451
Та, кой казваше, че Волен бил принципен националист, а ДПС - етническа партия?Утре предстоят консултации при президента и първото изпитание ще настъпи когато новият парламент трябва да избере своето ръководство. После трябва да бъде бламиран мандатът на ГЕРБ. Едва тогава можем да стигнем до разговори за програмно правителство, което може да бъде подкрепено и от „Атака". Дали "Атака" ще застане зад правителство е грижа на БСП, даде да се разбере Бисеров.![]()
Макар, че гледах как вика, че искал да участва тая година в управлението Болен, не вярвам да се съгласи, ако иска да мине 4% на другите избори![]()
n00bs
Бойко щял да дава пресконференция от 1. Дали ще съобщи, че се е запътил към затвора?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Честно казано народа е такова стадо, че се съмнявам да изгуби много от електоратаНай-вероятно пак ще го защитят, че това е била единствената алтернатива и т.н
Нито един от депутатите от последните 24 години не е влязъл в затвора, няма и да влезе, докато системата го позволява
"Борисов предлага кабинет без Цветанов"Цецо се видя с малко повече власт и се почувства като старец на викодин, почна да се дави в слюнката си.
n00bs