.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    При нас връзката приключи след доста време и поради причини,нямащи нищо общо с онази простотия.Казах го просто,за да отбележа,че еднократно такова събитие не означава,че ще се повтори,особено щом тя си го е признала и очевидно ти е било зле.А дали ще можете да продължите-ами от теб зависи.Някои хора,които по природа са недоверчиви или имат горчив опит,ще ти кажат,че е абсурдно.Други,които не са видяли дебелата страна на тоягата или са по-позитивни,ще ти кажат,че задължително ще успеете.Аз бих ти казал да пробваш.Не ти знам психиката,не ти знам настройката,обаче се вижда,че и двамата още имате чувства,така че ще е глупаво да не опитате.

Фен
    Град
    Sofia
    Благодаря ви на всички за мненията! Оправяме се. Аз съм и простил и съм готов да продължим, но все още се опитвам да я убедя тя да си прости. Както казах, толкова е нереално, че вече не го проумявам и го забравям. Ще остане спомен, разбира се, но едва ли ще е толкова болезнен, че да ни пречи. Психиката ми е, така да се каже, темерутски непукистка с тенденция да се наглася и да свиква бързо с всичко и за съжаление се случва понякога да ми съсипва и потенциално хубави дълги изживявания. Много тъпа психика имам, но, нейсе, надявам се нещата скоро да се оправят! ^^
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheThinker Виж мнението
    но все още се опитвам да я убедя тя да си прости
    О, тя си е простила доста отдавна, щом е решила да остане с теб и да жертва достойнството ти. Обаче явно е хитруша и е успяла да те накара да повярваш на тази глупост.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен
    Град
    Sofia
    Не си права тука. Предполагам как звучи за някой непознат, но наистина не може да живее със себе си, виждам я.Не знам дали има толкова нагли хора, които да ти изневерят и после да се правят, че им е гадно. Все едно. Вече сме на друг етап. Case closed.
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Алкохола не е оправдание и съм съгласна с мненията по-горе, че единствено и само падат задръжките!Мисля си, че те са си имали от преди това закачка и сега тя по тоя начин се опитва да те отстрани от нея, да я намразиш като се прави на разкаяна.Поне така предполагам дано да бъркам като виждам колко се обичате!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Заедно сте от години и до сега не е сгафила,освен този път? Прости и го,стига да не се повтори.Явно е от алкохола,ще е хубаво за напред да не се повтаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си