Няма от какво да те е срам. Щом си решила, че имаш нужда от сутиен, кажи на майка си да отидете в по-голям град и да влезете в магазин за бельо, в който да си харесаш сутиен или бюстие. Ако нямаш чак такава нужда от сутиен, по-добре носи бюстие. Но ако ти стане и най-малкият размер сутиен, значи си готова да носиш.
Сдобих се с първия си сутиен някъде февруари, тази година. А как-ами аз, майка ми, най-добрата ми приятелка и нейната майка бяхме излезли. Майка ми и майката на приятелката ми отидоха някъде и казаха на мен и приятелката ми да разгледаме магазин за дрехи, в който имаше и бельо. Аз си набелязах един сутиен, приятелката ми показа по-хубав. Харесах го. След малко майка ми дойде и видя, че гледам сутиена, който съм хванала. Помолих я да го премеря. Тя първо ми отказа, но после ми каза защо пък да не си имам един. Зарадвах се. Тогава тя каза да побързам и ми посочи къде е съблекалнята. Сложих си го и ми стана точно. Купихме го и така се сдобих с първия си сутиен на 13 години. Преди носех бюстие, но през него ми личаха гърдите.
Вчера пък се сдобих с още един, който е с банели (дето повдигат бюста, мисля) ,по-голям от този, който ми е първият, обаче като го сложих, ми заспа. Стоеше много готино. И в крайна сметка имам два сутиена. Няма само с един да карам, я... Единият като е изпран, нямам с какво да ходя, защото, както вече казах, през бюстието ми личат гърдите...
Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-02-2013 на 14:47