.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Идеи за лятото..

Здрасти.. тъй като скоро идва лятото и ваканцията, а аз винаги казвам сега ще е различно искам да ми кажете някой идея какво да правя лятото, а и какво правите вие ;д Наистина имам интересни моменти, но искам да изпробвам нови неща хаха може да ви звучи тъпо, но ще си направя списък и ще задрасквам с всяко изпълнено нещо ;д;д поне ще знам, че лятото ми е било пълноценно фоасдфкйд кажете ми какво правите вие, вашите приятели а-у ;д някой друга идейка ;д благодаря ;д

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Искам на Несебър или Китен.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз пък искам някъде на планина, на море мога да ходя когато си пойскам ( щот съм от Бургассс )

AlessandraA
    Guest
    Аз пък ще хода в Италия. Мн хубаво място за почивка, няма да сгрешите ако отидете ! :PP

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Е аз ще работя,ето нещо различно.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Аз съм решила това лято да яздя кон От много време искам ;д

И аз съм от Бургас, всеки ден съм на тоя плаж и ми втръсва, искам да отида на Елена.

Аз не мога да дочкам август! Отивам с приятели на Китен!

Браво, дано да си изкарате хубаво. Аз ходя в Китен всяко лято, живей в Бургас и не ми е много далече, там е прекрасно. Миналото лято изкарах там един месец със семейството ми. Плажа е чист, страхотен има много заведения. Вечер е много хубаво като се разхождаш по центъра.

Ходя си у дома в Германия тва правя .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си