- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Непрестанен и постоянен глад
Сока го изпий 30 мин. преди вечеря! Аз бих махнала таратора.
Queen of the Damned
Ако вкараш и месо ще е по-добре.
^Ти си преценяваш!![]()
Queen of the Damned
И като го изпикаеш това тараторче след един час пак ще си гладна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Наблегни на фибрите, наистина. За закуска яж кисело мляко с овесени ядки и трици, накиснати. Нямаш си на идея колко ще те засити.
Между другото пубертета си оказва влияние, особено. Положителното е,че между храненията ядеш плодове, но нали знаеш, че в тях има фруктоза, която след 19 часа все едно ядеш сладко, защото не се изразходва /тук не съм много сигурна за твърдението си, но много диетолози и фитнес инструктори са ми го казвали това/
Аз примерно пък ям адски малко, но ми се лепи.
Днес съм на вода, фибри на прах, алое вера гел, 2 парчета пуешка шунка и още вода, но се чувствам толкова подута и преяла /от течностите/, че си нямаш на идея. Тва мойто е много тъпо. Но послушай ме за фибрите,триците и прочие.
Спазвай порциите за протеин, зеленчуци и т.н. в хранене, ако искаш да има положителни неща за фигурата и здравето ти и не се измъчвай с диети и определени хранения..все още си малка.
Пилешкото месо е най-добрия ти приятел, а сезонните зеленчуци още повече. :Р
На 15 съм, 1.77 а тежа 53.1 да ви е яд :Р. Ям каквото видя, предимно месо. Но ако искаш да се заситиш с малко ,пий вода. Много вода
Да на 12 си и имаш бърз метаболизъм! Явно си късметлийка, но не всички са като теб. А всъщност да ядеш толкова късно е страшно вредно. Ще усетиш ефекта от него след години.
Към авторката на темата - започни сама да си приготвяш ястия. В интернет има много сайтове в които можеш да намериш лесни и бързи рецепти за здравословни вкусотии.
Настрой се така че да ядеш не повече от 5-6 пъти на ден, но трябва всяко хранене да ти е пълноценно. Постепенно намаляваш храната или храненията преценяваш си.
Иначе и аз постоянно съм гладна, но си намирам развлечения и си чакам часа за ядене. Свиква се.
Също така пий много вода.
А аз мислех, че ще да става дума за тъпченето преди да ни дойде...![]()
То е вярно, че е до организъм, ама това не ми се вижда нормално. Яйцата много засищат, две за закуска би трябвало да те държат сита до обяд. Ти изяждаш две + филия с нещо си и след 15 мин пак си адски гладна.
На мен ми звучи като проблеми на нервна основа по-скоро. С доктор консултирала ли си се?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."