- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се пише любовно пимо?
Как се пише любово писмо. Опишете какво точно пишете: любовно четиристишие, правите обяснение в любов, пишете ли името си или телефонен номер и т.н.
С чувства...То иначе не може да стане любовно.
Нещо като кървавото писмо.Първоначално написано от triple-sss
Само дето любовното се пише със сперма, а не с кръв.![]()
Можеш да започнеш с "...Здравей момче/момиче от моите сънища...Доста време се колебаех дали да ти пиша,но както виждаш най-накрая се усмелих....Поводът по който ти пиша е .... (и започваш да си изливаш чувствата)"....накрая можеш да напишеш и името си...Успех!![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Ето че дойде време и аз да питам за нещо
Написах едно писамце към едно момиченце с което ходихме за кратко после аз и ходих по дупето за дълго и накрая скъса с мен с един СМС и сме в една група в университета и всеки ден се виждаме и дрън дрън.
Написах и писъмце в което се извинявам за 3ти път и последен че бях кавал и кретен и че искам да си я върна обратно но не с цифлив и сълзив текст ест. а най нормално. Написах и някой лични неща за нас и още малко та към 2 листа.
Тя е на 19 аз на 22.
Днес я питах прочела ли го е тя каза да наду се ест. личеше и че си е поплакала цяла нощ. Не беше спала каза, че се прибира да спи някви такива. На въпросите ми както винаги не отговори а си държеше главата наведена все едно и се карам. Накрая се изнерви или поне симулира че се е изнервила и си тръгна.
Въпроса е: Ще ми изхвърли ли писмото или ще си го остави за спомен ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Да. Що по ли не се учудваш на питането "бременна ли съм" и що ми е 17 см![]()
Всъщност и този въпрос може да се причисли към тях " Ще ми изхвърли ли писмото или ще си го остави за спомен ?"![]()
Мислех да хвърля един боб,ама реших да го направя на яхния за обяд
![]()
xaxax разбрах :Р
lipecek: Ако е поплака относно писмото ти и си убеден, че е било така - то има вероятност да си го запази. Ама ние няма как да го знам.
По темата: С чувства!
Начинът на изразяване си е до вкус/стил и настроение, от части.
Вероятно щи го запази ако наистина не е спала и е плакала.
Един малък съвет:Вложи чувства, но не прекалено много, иначе ще стане сълзливо.Успех с писмото![]()
Аз го написах и и го доставих лично.Не е сълзливо вобще. Не съм написал 2 листа само колко я обичам иколко ми се скача от блока
. НО всичко приключи днеска. Простичко булчето не иска да е с никой сериозно. Като я досърби иска да се чешне и така. Поне аз така я разбирам. Тя не отговаря на въпросите и е малко смотана и неможе баш да се изразява в тия теми. Майната и ! Аз се борих за нея 4 месеца. Ако някой каже, че не е много те па на
![]()
Никога не съм разбирал мъже (момчета), които след като "ги скъсат" продължават да лижат пътъците на даденото момиче. Вкарат две водки, почват да пишат смс-и; само "бившата това, бившата онова" им е в устата. Казала ти е един път 'не' ти продължаваш. Щом си е намерила причина да те зареже веднъж, бъди сигурен, че ще си намери отново. Ебахти мазохиста бате
До сега не ми се е налагало, но предполагам бих го направил като стих.
Помогнете за сряда трябва да напиша любовно писмо на немски,а нямам представа как да пиша.!
Е чак пък на немски... Ако го направя, ще надхвърля собствените си възможности. Поне да беше на БГ...
Oх, за любовни писма мога да ти кажа да не се пресилваш.В смисал да не е някакво сълзливо и прекалено,повярвай ми ще стане блудкаво и най-много да ви помислят за лигльовци.Трябва само да бъдете честни и да не го пресилвате,за момчетата ако искат да са по-романтични да подарят и букет с цветя с писмото,но да не е много дълго,добре е около страница.О,и НЕ използвайте копирани от интернет послания,ще разберат!А и е толкова глупаво да си крадете от интернет тъпотии дето той или тя вече ги е чувал/а със сигурност!Просто кажете какво чувтвате,той или тя ще оцени смелостта и честността ви!Късмет! <333
на германски как ? ми пишеш го на бг. после се престрашаваш отивап при преподавател по немски и ти го превежда срещу да кажем сумата за един частен урок. сети ли се.
Сърце - ръка. Ето така.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Всеки човек избира формата ,чрез която да се изрази , но ако не изпитваш любов няма да напишеш нищо дълбоко , необходими са чувства и емоции ,които да излееш на листа , думите сами ще дойдат . Телефонен номер не знам дали има смисъл да пишеш, вероятно си го е записал , освен ако връзката ви не е на много ранен етап .Силно се надявам ,че не си търсила готови любовни писма в гугъл , защото това би била абсолютна подигравка и нищо лично и красиво не би имало , ако си помагаш с готови модели или банални фрази