.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Тръпката

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами, нормално е за толкова време да си омръзнете. Да не говорим за тръпката - тя според мен също е само в началото на връзката(бтв - в повечето случаи са си взаимноизключващи се с любовта, но тъй като разликите са почти недоловими, малко хора правят разграничение. Ама тръпката е онова нещо, което изпитваш на 1-2 среща, до 2-3 месец, тогава просто е рано за любов).
    Виждайте се по-рядко, правете повече неща самостоятелно, за да има какво да споделяте поне, пък и ще разберете дали другия ви липсва, или ви е све тая.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ами, нормално е за толкова време да си омръзнете.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Абсолютно нормално е тръпката да я няма.
    Отвращават ме такива изказвания.

Нормално е да си вършиш перфектно работата и да те уволнят.
    Нормално е да умреш на двайсЕ.
    Нормално е спиш 5 часа на нощ.
    Нормално е да ядеш супа с вилица.
    Да, много е нормално.

Не, не е нормално. Просто приемате нещата за даденост. 'Тръпката' не е феномен, който присъства до някое време и който не зависи от вас. Вие си казвате 'Я, балонче!' и после 'Я, ама то излетя!'. И защо? Защото не си го държите в ръчичка и не си го пазите.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Нормално е Щруд. Дали е правилно е друг въпрос, но всички неща, които избори са реални и се случват ежедневно на разни хора. Сравнението на Ина с телефона е доста точно.

Нещата се развиват, тръпката е с цел да събере двама човека и да им даде възможност и желание да се опознаят. След като това случи - тя няма място повече във връзката и се заменя от други неща. Няма да се отплесвам повече.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си