.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Коремна преса

Здравейте! Може ли да ми кажете коремна преса, която става за горна долна и средна част на корема. Тъй като не ми се занимава със всяка една част поотделно. Не целя големи резултати, просто искам да вляза в някаква форма. Ако може някой линк. Момиче съм и съм на 16 г. Благодаря предварително.
    Последно редактирано от peanaplle1 : 04-06-2014 на 01:25

cukai gta vice city

Мега фен Аватара на Rakshy
    Повдигане на краката, може би?

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Повдигане на краката, може би?
    Това не е ли за долна част?

"горна долна и средна част на корема"
    Като начало са просто горна и долна част. Всичките разновидности на повдигането на краката - висейки от лост, на римско столче, от пейка, висейки от лоста с извъртане във въздуха... Много са разновидностите. А и всеки си знае крънчовете. Т.е. крънчове+ повдигане на краката = уж цялостно натоварване на корема. Трябва да прави и нещо за obliques (нямам представа как му е българското име ) https://www.youtube.com/watch?v=9Ow5R4bjulI . Като добавим и това от клипчето би трябвало да се получи добра тренировка за корем от гледна точка на упражнения. За серии и повторения пробвай на 3 серии по 15-25 или нещо такова.

Голям фен
    Град
    София
    тяга+клекче
    Queen of the Damned

Коремната преса е 30 % тренировки и 70 % хранене. Колко килограма си?

Ето тук има доста интересни материали http://zdrave.framar.bg/%D1%82%D1%8A...B5%D1%81%D0%B8 някои от показаните упражнения ги знам и от инструктори. Явно наистина са правилни. Успех!

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    тяга+клекче
    tqga + klek za presa ti ne znae6 kvo govori6 we

Цитирай Първоначално написано от bsfit Виж мнението
    Коремната преса е 30 % тренировки и 70 % хранене. Колко килограма си?
    52 кг съм.

Цитирай Първоначално написано от ross Виж мнението
    Ето тук има доста интересни материали http://zdrave.framar.bg/%D1%82%D1%8A...B5%D1%81%D0%B8 някои от показаните упражнения ги знам и от инструктори. Явно наистина са правилни. Успех!
    Благодаря.

trqq da si do 49kg

Цитирай Първоначално написано от gamblerpimp Виж мнението
    tqga + klek za presa ti ne znae6 kvo govori6 we
    Не, ти не знаеш какво говориш... Тягата и клека са упражнения, които са, ако можем да говорим в %, тягата е 30% корем и кръст т.е. core ( да не кажа повече..), клека си е 50% core. Те ти развиват корема както и войнишката преса. Не го развиват пряко разбира се, но пак го заздравяват. Мислиш ли, че някой от powerlifter-ите правят по 1000 коремни преси?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не, ти не знаеш какво говориш... Тягата и клека са упражнения, които са, ако можем да говорим в %, тягата е 30% корем и кръст т.е. core ( да не кажа повече..), клека си е 50% core. Те ти развиват корема както и войнишката преса. Не го развиват пряко разбира се, но пак го заздравяват. Мислиш ли, че някой от powerlifter-ите правят по 1000 коремни преси?
    Браво, Ракши! Добре му го обясни! Че не ми се занимаваше да разтягам локуми, вече разтягани милион и един пъти по фитнес форумите!
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си