.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Тема: Искам го !

Angry Искам го !

Има едно момче, което виждам в трамвай петица често и ми прави адски голямо впечатление... Много красив, рус, всеки път отстъпва мясото си, усмихва се адски чаровно.. от онзи тип отпуснати момчета-добряци(доколкото мога да преценя, де).. ии в крайна сметка успях да му разбера името (срам ме е) чувайки как го наричат приятелите(сими, мони- ясно, че е Симеон) му и да му открия фейсбука.. естествено се оказа, че е гадже с най-красивото момиче на земята...;:ХХХ като нарисувана е, не мога да се меря с нея.. в тяхното училище ги били боготворили като най-красивата, стабилна двойка... толкова ме е яд, само за него си мисля, а се оказва, че... не мога да го заговоря, защото как би обърнал внимание на мен, като гаджето му е като Меган Фокс..
    Какво да направя?!?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Откажи се.

Мега фен Аватара на 102
    Запознайте се, станете си приятели.

Меган Фокс е ужасна.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Шанс.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Добре, меган фокс преди операциите.. как се отказваш от такова нещо?! не мога просто да щракна с пръсти и вече да не ми пука ://

Град
    Дай да я видим.

Иначе се запознай с него. Няма нищо лошо в това. Прави впечатление, ако пътувате редовно заедно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град

По-хубаво от българското няма.

Но не се отчайвай от такива неща. Това не го казвам с цел да те надъхам да си третата, а по принцип. Защото тепърва ще попадаш на красивите ябълки, от които повечето са гнили. Никога не бъди една от тях.

Мега фен Аватара на 102
    Както си и мислех, малчугани сте.... за тва ти казах да се запознаете, да си станете приятелчета... момчетата са много по-различни отколкото си мислиш.. понякога предпочитат готин човек с който си прекарват приятно пред "красивото" момиче.. на мен лично ако се върна назад тва момиче не би ми харесало външно.

права си.. ама ми е трудно да се успокоявам като си въобразявам, че понеже е толкова красива-сигурно е кофти човек...голяма съм ревла, ама е нечестно това момче да принадлежи само на едно момиче

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Както си и мислех, малчугани сте.... за тва ти казах да се запознаете, да си станете приятелчета... момчетата са много по-различни отколкото си мислиш.. понякога предпочитат готин човек с който си прекарват приятно пред "красивото" момиче.. на мен лично ако се върна назад тва момиче не би ми харесало външно.
    как така ако се върнеш назад?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Demosten Виж мнението
    права си.. ама ми е трудно да се успокоявам като си въобразявам, че понеже е толкова красива-сигурно е кофти човек...голяма съм ревла, ама е нечестно това момче да принадлежи само на едно момиче
    Запознайте се. В автобуса вариантите са всякакви. Изпусни си нещата върху нещо. Седни в него без да искаш на някой завой. Уж, че падаш. Усмихни му се няколко пъти.

Оххх.. сигурно трябва.. но той би ли обърнал внимание на момиче, което не е на нивото на гаджето му като външен вид??

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Оххх.. сигурно трябва.. но той би ли обърнал внимание на момиче, което не е на нивото на гаджето му като външен вид??
    Дай да видим и теб сега

Град
    Ти си си ти. Всеки е неповторим. Със сигурност имаш плюсове. Виж съмнявам се да се къпеш веднъж в месеца или никога да не си си рязала ноктите.

Не ми се иска да поуствам своя снимка, да не би някой от вас да ми е познат/а иначе не се имам за грозна.. просто тя е.. видяхте я

Мега фен Аватара на 102
    Зимай едно нинтендо и цъкай пред него.

Град
    иначе не се имам за грозна.. просто тя е.. видяхте я
    И какво? Това нищо не означава.

аххахахахаха, идейно.. и като ме пита какво играя ще го гледам тъпо

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Не ми се иска да поуствам своя снимка, да не би някой от вас да ми е познат/а иначе не се имам за грозна.. просто тя е.. видяхте я
    ами грозотата е относително понятие , и да схване малката ги главица тази госпожица която ти си пуснала може да не е мой тип , примерно както с цвета дрехи , автомобили и т.н.

може да се заблуждаваш , ето това може да е . твоя работа е дали ще пратиш снимка , просто може да останеш в заблуда и да се самообвиняваш пък и има лични съобщения за тая раота

Мега фен
    Град
    <3
    Нищо не прави. Ебати амбициозно отблъскващото. Остави го да си е щастлив с приятелката си.

П.П. Дай да го видим и него. ^
    Последно редактирано от ShtrudeL : 05-11-2013 на 22:49
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на 102
    АХхАхахаха, приличат на брат и сестра, ХАХАхАхах.

Мдааа пак себеподценяване ! Колкото по от малки си мислите че сте грозни и смотани толко по ще сте като пораснете. Кака та давам ти пресен пример от тая вечер: лафя си с едно комшийско лапе на 12се е сега 6 клас. Готино момиченце личи си че се стане играчка от него голяма но сега си е мъничка и се оплаква че всички в класа и имат гаджета а тя си няма понеже намала гърди и я ебават всички момчета. А като я погледнеш кукла ! Страшна резачка само след 3 години ! И знаеш ли кво ми каза, каза ми сикам като стана хубава някой ден да се смея на тия дето сега ме обиждат.
    Сметай тя е на 12се - каква злоба има вътре в нея ей от такива ниски критерий и глупави коментари по нейн адрес.

Аре са дай снимка ако мое без да си се накурвила много
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен
    Град
    <3
    въй! вЕрно! Т.е.. отиват си..
    Ноо на мен лично ми прилича на онзи тип момченца, които са мега очарователни външно и супер смотани/лигави/гейски/безинтересни вътрешно.. И ми е познат от някъде бтв.. ..или просто е прекалено еднотипен и има 3646356345 подобия на него.. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си