- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го !
Има едно момче, което виждам в трамвай петица често и ми прави адски голямо впечатление... Много красив, рус, всеки път отстъпва мясото си, усмихва се адски чаровно.. от онзи тип отпуснати момчета-добряци(доколкото мога да преценя, де).. ии в крайна сметка успях да му разбера името (срам ме е) чувайки как го наричат приятелите(сими, мони- ясно, че е Симеон) му и да му открия фейсбука.. естествено се оказа, че е гадже с най-красивото момиче на земята...;:ХХХ като нарисувана е, не мога да се меря с нея.. в тяхното училище ги били боготворили като най-красивата, стабилна двойка... толкова ме е яд, само за него си мисля, а се оказва, че... не мога да го заговоря, защото как би обърнал внимание на мен, като гаджето му е като Меган Фокс..
Какво да направя?!?
Запознайте се, станете си приятели.
Меган Фокс е ужасна.
Шанс.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Добре, меган фокс преди операциите.. как се отказваш от такова нещо?! не мога просто да щракна с пръсти и вече да не ми пука ://
Дай да я видим.
Иначе се запознай с него. Няма нищо лошо в това. Прави впечатление, ако пътувате редовно заедно.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Както си и мислех, малчугани сте.... за тва ти казах да се запознаете, да си станете приятелчета... момчетата са много по-различни отколкото си мислиш.. понякога предпочитат готин човек с който си прекарват приятно пред "красивото" момиче.. на мен лично ако се върна назад тва момиче не би ми харесало външно.
права си.. ама ми е трудно да се успокоявам като си въобразявам, че понеже е толкова красива-сигурно е кофти човек...голяма съм ревла, ама е нечестно това момче да принадлежи само на едно момиче![]()
Оххх.. сигурно трябва.. но той би ли обърнал внимание на момиче, което не е на нивото на гаджето му като външен вид??
Не ми се иска да поуствам своя снимка, да не би някой от вас да ми е познат/аиначе не се имам за грозна.. просто тя е.. видяхте я
аххахахахаха, идейно.. и като ме пита какво играя ще го гледам тъпо![]()
ами грозотата е относително понятие , и да схване малката ги главицатази госпожица която ти си пуснала може да не е мой тип , примерно както с цвета дрехи , автомобили и т.н.
може да се заблуждаваш , ето това може да е . твоя работа е дали ще пратиш снимка , просто може да останеш в заблуда и да се самообвинявашпък и има лични съобщения за тая раота
Нищо не прави. Ебати амбициозно отблъскващото. Остави го да си е щастлив с приятелката си.
П.П. Дай да го видим и него. ^
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-11-2013 на 22:49
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мдааа пак себеподценяване ! Колкото по от малки си мислите че сте грозни и смотани толко по ще сте като пораснете. Кака та давам ти пресен пример от тая вечер: лафя си с едно комшийско лапе на 12се е сега 6 клас. Готино момиченце личи си че се стане играчка от него голяма но сега си е мъничка и се оплаква че всички в класа и имат гаджета а тя си няма понеже намала гърди и я ебават всички момчета. А като я погледнеш кукла ! Страшна резачка само след 3 години ! И знаеш ли кво ми каза, каза ми сикам като стана хубава някой ден да се смея на тия дето сега ме обиждат.
Сметай тя е на 12се - каква злоба има вътре в нея ей от такива ниски критерий и глупави коментари по нейн адрес.
Аре са дай снимка ако мое без да си се накурвила много![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
въй!вЕрно!
Т.е.. отиват си..
Ноо на мен лично ми прилича на онзи тип момченца, които са мега очарователни външно и супер смотани/лигави/гейски/безинтересни вътрешно..И ми е познат от някъде бтв..
..или просто е прекалено еднотипен и има 3646356345 подобия на него.. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.