- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го !
Кофтиии се получи.![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тази тема шш'И станИ с много странички, от ся го усещам![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Това и аз можех да ти го кажа.
Не е особено добра идея да се мешаш в чужда връзка.
Както и на теб не би ти било хубаво ако си в нейното положение, така и обратното важи.
И в случая подкрепям момчето.
Въобще не са хубави съветите, че има някъде слабо място.
То е ясно, че има, но трябва ли да се подкопава нечия връзка?
Т'ва е мега долно за мен.
Очаквам да не подканваш разни момичета да търсят "пробойни" във връзката ми, само защото са приплакали във форум. И да-това, че гаджето ми "уж" е красиво не трябва да я спира да се опита. Няколко основни морални ценности трябва да я спрат. Ще ти бъде ли хубаво да разбереш, че цял форум се опитва да накара непознат човек да ти провали връзката?
Пантерке, забравих нещо.
Хубаво ли би ти било ако момиче, харесало гаджето ти, се окаже в един момент, че търси "пробойните" в твоята връзка с единствената цел да ви раздели?
Нали затова са връзките, за да са с един човек и само с него, а не да се мешат още 7583020 хора.
И к'во като го е харесала? Мъже има достатъчно, нужно ли е да се пробва точно със зает човек?
Харесва ми как разсъждаваш! Всичко хубаво ти желая с приятелката ти
Колкото до авторката, това, че си харесала някой на външен вид не значи, че ще си допаднете като характери и това твое привличане ми идва обсебващо и непристойно.
И да, това да пускаш така снимки е много, ама много рисковано...Аз без да пускам снимки, като бях на 13, 14 ме разкрихаТийнпроблем-а си е доста известен
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не смятам че това което смята да направи момичето са к*рвенски номера.Нека се запознаят,нека се сприятелят,пък ако си допаднат тогава да го мислят..Това че приятелката му е красавица,нищо не те спира просто да се запознаете,но не и да го крадеш,разбира се![]()
Аре, пък и вие големите моралисти..
Ся гадно е,че въобще се мисли, как ще му развали връзката, но и тя си е права по свой си начин
Влюбена е гледа си щастиетогадно е, че той е зает, но и тя си е в правото да си търси щастието!
Dr. Gregory House
Съгласна съм тук, да...Аз самата като бях на 15,16 не осъзнавах много неща и не постъпвах разумно. Все пак момчето ми изглежда достатъчно интелигентно, за да не я кара да се чувства зле и унизена.
Demosten, вероятно наистина ти е кофти в момента и ще се чудеш къде да потънеш от срам, но всичко се преживява и нека това да ти е за урок.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мислиш ли?
На времето се целувах с един, който си имаше приятелка от 1-2 години, после тя разбра (не за целуването, а за това че се виждахме и си говорехме миличко), той обвини мен, че съм му се натискала (а не беше така) и си остана с нея. Жалък страхливец. Дори после го защитих пред нея.
Мислиш ли, че е хубаво?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Dr. Gregory House
Разбирам и се съгласявам, AnarchyBoy. Както виждаш обаче, търсенето на щастието й по този начин не процъфтява.
За да се развали двойка от трета страна трябва една страна от двойката да го допусне....
ще следя темата с интерес..
Dr. Gregory House
Аз не останах с впечатлението ,че АВТОРКАТА иска да им развали връзката!