.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87

Тема: Искам го !

Така точно без да се курвя много, няма да "дай снимка".. що за грубиян си ти, lipecek?

Мега фен Аватара на 102
    Второто.

иначе Shtrudel, изглежда- да.. но начина по който говори с приятелите си- без "братле", без "копеле".. интелигентно, да ти е кеф да го слушаш как говори

Мега фен Аватара на 102
    Добре, показа че си свестна.... един съвет.. смени си радара от Красиви момченца на Интересни момченца и се запознавай с който си искаш, запознанството между половете не е равносилно на женитба.

102, не съм го преценила само по външния вид, или според теб момченцата са или само красиви или само интересни и никога и двете?!... егати гадния свят тогава.. за запознанството сте прави.. май наистина няма какво да се лигавя

ъъъъъъъ !? квооооооо ? Опитвам се да ти дам малко ряз и да разбереш, че няма смисъл от ниска самооценка ! Опитвам се да те накарам да си качиш снимка и да ти направя комплимент и не само аз за да ти вдигнем летвата малко. Ако трябва и да се наговоря на лични с някой... а ти ми викаш що за грубиян съм. Е сори майка ма немисля да държа 10 реда обяснение за всичките ми малко по "интересни" коментари.
    Дано да нямаш мустаци :d
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен Аватара на 102
    Мислех, че не се познавате, сори. хАХхаХАхаха.

Не е нужно да го познавам, за да видя как се държи с околните

разкрит съм // хубаво е да си сложиш реалните годинки в профила. така спестяваш бая излишни въпроси и чуденки.
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Цитирай Първоначално написано от lipecek Виж мнението
    разкрит съм // хубаво е да си сложиш реалните годинки в профила. така спестяваш бая излишни въпроси и чуденки.
    готово
    Последно редактирано от Demosten : 05-11-2013 на 23:45

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Това ми напомня - когато бях на 15-16 бях си харесала един батко, после случайно попаднахме на кафе(чрез общи приятели, ама наистина случайно) и тогава някак спря да ми харесва Просто се сприятелихме, но не го гледах по същия начин вече. Така че, ако се заговорите не е гаранция, че ще хлътнеш повече. Ако обаче при теб стане така, че ти да хлътнеш, той да те отблъска - просто не се ядосвай и не се отчайвай!

Права си, Петя.. сега трябва да видим как да се заговорим, не мога да разчитам случайно да се натъкнем един на друг

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    вЪххх, тези много си приличат бре, смисъл, отиват си
    Не се отказвай момее, момчета бол..
    между другото този пич ми изглежда много лигав ддз що.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Откажи се.
    truth hurts.

Цитирай Първоначално написано от Eviann Виж мнението
    truth hurts.
    :/ лесно е да се каже..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    въй! вЕрно! Т.е.. отиват си..
    Ноо на мен лично ми прилича на онзи тип момченца, които са мега очарователни външно и супер смотани/лигави/гейски/безинтересни вътрешно.. И ми е познат от някъде бтв.. ..или просто е прекалено еднотипен и има 3646356345 подобия на него.. ^^
    Познат ти е от темата за хубавите момчета

Тия да не са брат и сестра наистина, много си приличат.
    Авторке... от моето даскало има двойка, която всички благославят; никога не съм ги виждала да се карат/спорят/дори да не са съгласни един с друг; тя че е кучка - кучка е, но той дава вид на мегадобър, направо джентълмен от списание. Е, да, ама не - от сигурен източник знам, че връзката им е пълна пародия.
    Мисълта ми е ... не се връзвай на това какво казват хората. 100% може да се открие пробойна във всички отношения, ако си го харесала, нека това, че приятелката му е уж хубава, да не те спира.

Мега фен
    Малко е долно да пускаш снимки на тоя,който харесваш и неговото гадже, а твоя да не дадеш ,защото те е срам.

Таз гримосаната не ми харесва. Тези двойки ,които живеят в идеални отношения и хармония на пръв поглед, всъщност съдбата им завършва с горчива раздяла , смърт или ужасна пръцкоонасиранция.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Таз гримосаната не ми харесва. Тези двойки ,които живеят в идеални отношения и хармония на пръв поглед, всъщност съдбата им завършва с горчива раздяла , смърт или ужасна пръцкоонасиранция.
    Ходят от две години, а ти как я извади тази статистика за двойките с добри отношения... Не мисля, че ще се разделят скоро да си кажа.. за жалост

Мега фен
    Ако са от тези, които не се карат въобще .... ще се ипопръцкат

няма как да знам, дали се карат или не.. но след като ходят от толкова време, предполагам, че изпускат парата с някой друг скандал..но темата не е за това- вече се чудя дали имам работа да се бъркам в отношенията им... но той е толкова привлекателен,

Я стига се занимава с глупости и по-добре се откажи.Не мога да разбера защо по дяволите всички те надъхват да се запознаете,МОМЧЕТО СИ ИМА ПРИЯТЕЛКА! И сега може би ще ми кажеш че просто искаш да се запознаете и да сте приятели...Е да ама не,не минава.Това според мен са к**нски номера.Не се меши между тях.Постави се на нейно място,примерно...Не би ти харесало,нали? Пак и това че не ти е лесно...Мацка,та ти освен името му и това че си има приятелка друго знаеш ли за него,познаваш ли го...? Да,хлътнала си но ще ти мине.Бъди разумна...Можеш да нараниш и други хора и себе си И не се притеснявай,има много готини момчета на света,не е само той.

Мега фен
    Мани гоо .. смени автобуса.. може с мен да се срещнеш

Така.. изпускаме само факта, че teenproblem е известен сайт и е трябвало да се досетите, че като пускате мои снимки тук- в крайна сметка ще разбера. Demosten, сещам се коя си. Без лоши чувства, хубаво момиче си, но аз съм в сериозна връзка. Благодаря на половината форумци, че я убеждавахте да ми подкопава отношенията с Диана. А иначе явно давам вид и на безинтересен/гей/лигльо/смотаняк. Добре. Ще си нося тези епитети с гордост, но не преценявайте хората по три снимки, които някое момиче е качило във форум. Стегнете се.

Боже..

Мега фен
    вече май наистина ще сменяш автобуса : X

Нищо подобно не очаквам от нея. Интересно ми е обаче как даващите акъл писатели мълчат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си