- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го !
Така точно без да се курвя много, няма да "дай снимка".. що за грубиян си ти, lipecek?
иначе Shtrudel, изглежда- да.. но начина по който говори с приятелите си- без "братле", без "копеле".. интелигентно, да ти е кеф да го слушаш как говори
Добре, показа че си свестна.... един съвет.. смени си радара от Красиви момченца на Интересни момченца и се запознавай с който си искаш, запознанството между половете не е равносилно на женитба.
102, не съм го преценила само по външния вид, или според теб момченцата са или само красиви или само интересни и никога и двете?!... егати гадния свят тогава.. за запознанството сте прави.. май наистина няма какво да се лигавя
ъъъъъъъ !? квооооооо ? Опитвам се да ти дам малко ряз и да разбереш, че няма смисъл от ниска самооценка ! Опитвам се да те накарам да си качиш снимка и да ти направя комплимент и не само аз за да ти вдигнем летвата малко. Ако трябва и да се наговоря на лични с някой... а ти ми викаш що за грубиян съм. Е сори майка ма немисля да държа 10 реда обяснение за всичките ми малко по "интересни" коментари.
Дано да нямаш мустаци :d
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Не е нужно да го познавам, за да видя как се държи с околните
разкрит съм// хубаво е да си сложиш реалните годинки в профила. така спестяваш бая излишни въпроси и чуденки.
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Това ми напомня - когато бях на 15-16 бях си харесала един батко, после случайно попаднахме на кафе(чрез общи приятели, ама наистина случайно) и тогава някак спря да ми харесваПросто се сприятелихме, но не го гледах по същия начин вече. Така че, ако се заговорите не е гаранция, че ще хлътнеш повече. Ако обаче при теб стане така, че ти да хлътнеш, той да те отблъска - просто не се ядосвай и не се отчайвай!
Права си, Петя.. сега трябва да видим как да се заговорим, не мога да разчитам случайно да се натъкнем един на друг![]()
вЪххх, тези много си приличат бре, смисъл, отиват си
Не се отказвай момее, момчета бол..
между другото този пич ми изглежда много лигав ддз що.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Познат ти е от темата за хубавите момчета
Тия да не са брат и сестра наистина, много си приличат.
Авторке... от моето даскало има двойка, която всички благославят; никога не съм ги виждала да се карат/спорят/дори да не са съгласни един с друг; тя че е кучка - кучка е, но той дава вид на мегадобър, направо джентълмен от списание. Е, да, ама не - от сигурен източник знам, че връзката им е пълна пародия.
Мисълта ми е ... не се връзвай на това какво казват хората. 100% може да се открие пробойна във всички отношения, ако си го харесала, нека това, че приятелката му е уж хубава, да не те спира.
Малко е долно да пускаш снимки на тоя,който харесваш и неговото гадже, а твоя да не дадеш ,защото те е срам.![]()
Таз гримосаната не ми харесва. Тези двойки ,които живеят в идеални отношения и хармония на пръв поглед, всъщност съдбата им завършва с горчива раздяла , смърт или ужасна пръцкоонасиранция.
Ако са от тези, които не се карат въобще.... ще се ипопръцкат
![]()
няма как да знам, дали се карат или не.. но след като ходят от толкова време, предполагам, че изпускат парата с някой друг скандал..но темата не е за това- вече се чудя дали имам работа да се бъркам в отношенията им... но той е толкова привлекателен,![]()
Я стига се занимава с глупости и по-добре се откажи.Не мога да разбера защо по дяволите всички те надъхват да се запознаете,МОМЧЕТО СИ ИМА ПРИЯТЕЛКА! И сега може би ще ми кажеш че просто искаш да се запознаете и да сте приятели...Е да ама не,не минава.Това според мен са к**нски номера.Не се меши между тях.Постави се на нейно място,примерно...Не би ти харесало,нали? Пак и това че не ти е лесно...Мацка,та ти освен името му и това че си има приятелка друго знаеш ли за него,познаваш ли го...? Да,хлътнала си но ще ти мине.Бъди разумна...Можеш да нараниш и други хора и себе сиИ не се притеснявай,има много готини момчета на света,не е само той.
Мани гоо .. смени автобуса.. може с мен да се срещнеш![]()
![]()
Така.. изпускаме само факта, че teenproblem е известен сайт и е трябвало да се досетите, че като пускате мои снимки тук- в крайна сметка ще разбера. Demosten, сещам се коя си. Без лоши чувства, хубаво момиче си, но аз съм в сериозна връзка. Благодаря на половината форумци, че я убеждавахте да ми подкопава отношенията с Диана. А иначе явно давам вид и на безинтересен/гей/лигльо/смотаняк. Добре. Ще си нося тези епитети с гордост, но не преценявайте хората по три снимки, които някое момиче е качило във форум. Стегнете се.
Боже..
вече май наистина ще сменяш автобуса : X
Нищо подобно не очаквам от нея. Интересно ми е обаче как даващите акъл писатели мълчат!