.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Супер фен

Как да постъпя? Изневярата е най-гадното нещо което може да се случи на човек...

На 23 години съм, момче от София. С приятелката ми сме заедно от 16 годишни, тя е на моите години. Всичко вървеше перфектно, аз й правих малки подаръци всеки ден, живяхме заедно, веселихме се, ходихме на екскурзии. Но по едно време тя просто спря да ме иска. Отбягваше ме, като се връщах от работа и понечех да я целуна - тя ме буташе и първоначално се усмихваше, но вече и това не прави. Даже един път ми се скара и ми каза, че не иска да я целувам вече. Не сме правили секс от 6 месеца. Аз го обичам това момиче, но не знам вече какво да правя! Почнах да й купувам цветя всеки ден до ден днешен, но нищо не действа, тя сякаш се чувства неудобно и неприятно като правя такива работи, които биха съживили връзката ни. Един ден тя ми каза, че щяла да ходи на дискотека и не ме иска с нея. Отиде и на връщане аз гледах от прозореца. Никой не я остави, дойде от уличката точно зад ъгъла като след това профуча една кола, по-хубава от моята. Така вече почна да ходи на някъде си почти всеки ден и все така я оставяха. Миналата вечер аз реших да се скрия зад пейката, където предположих, че спира колата. Чаках, чаках и по едно време чух ръмжене на двигател (не минават много коли по това време). Във същото време видях, че на пейката имаше нещо. Поогледах го и видях, че е счупена на едно място, някой може ли да ми каже как да я заваря? Не съм го правил до сега и ме е страх да не стане нещо да я прецакам допълнително. Още тази вечер отивам, ценя съвети от опит!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много ор'гинално, чес'но. За пръв път го чета т'ва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си