- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм!
Здравейте,казвам се Стиви на 16 години съм и последните години ги прекарах на компютъра,играх по цял ден като ненормалник за щастие успях да се осъзная че той ми навреди изключително много,бях наистина анти-социален и мислех само за тъпите игри.Започнах да излизам с приятели постоянно и се чуствам страхотно,като нов човек.Много искам да си намера гадже.Аз съм срамежлив,кротък не съм вулгарен изобщо (никога не съм се бил не ми се е налагало) прекалено добър характер имам и се сприятелявам бърже и не се сърда на никого.Опитвам се да си намера момиче но наистина незнам как.Когато говоря с красиви момичета се пота и мозъкът ми забива.Не съм кой знае какво и съм сигурен че момиче по-голямо от мене няма да ми върже.Опитвам се да си намеря нормално момиче срамежливо и нежно да не е кифла което мога да ухажвам и уважавам.Много ме е срам когато стане въпрос за някое момиче,незнам какво да права имам чуството че никога няма да си хвана гадже и нямам опит изобщо с тези неща,незнам и какви стъпки да направя.Немога да се целя на високо за това незнам дали е нормално да си хвана гадже да кажем на 13 години...много ми е трудно,всякаква помощ ще ми е страшно полезна благодаря предварително
Бъди себе си ,братле.Недей да си търсиш някоя разгонена лигла..Ако я харесваш и на 13 да е,няма да е проблем,щом е твоя тип.Но смятам че можеш и на твоята възраст да си хванеш.Недей да се правиш на някоя батка пред момичетата(макар че в тези дни те само такива харесват).Щом си харесаш някоя,заговори я,едва ли хапе![]()
Всичко ти е в главата. Мисли за връзката като за нещо позитивно, а не за нещо, което ще ти докара лоши емоции. Може да ти помогне.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Здравей, най-хубавото е, че си себе си ..тоест не се правиш на такъв на какъвто не си, а това от мен да знаеш прави много добро впечатление в едно момиче. Другото с което трябва да си наясно е, че за всичко си има първи път ...никой не се е родил ръка за ръка със своята приятелка...както и аз така и всички са се притеснявали за този момент преди първото си гадже.Най-важното е да се отпуснеш, да си уверен в себе си и да знаеш какво искаш. Не си мисли, че като си се изправил пред някое хипер яко и красиво момиче трябва да се притесняваш и да се закопаваш ..това, че е красива не винаги значи, че е надменна и не можеш да говориш с нея. Друго което ще ти кажа е да не се отказваш и здухваш, ако първият ти опит да хванеш някое момиче е провал, всеки се дъни в живота ..аз съм сигурна, че имаш доста качества с които да впечатлиш дори най-готиното момиче ..както по горе забелязах "кротък не съм вулгарен изобщо, прекалено добър характер имам и се сприятелявам бърже и не се сърдя на никого " - мога да ти кажа, че това са доста добри качества и правят впечатление ..Горе главата всички до един сме минали по този път и сме били в същата ситуация, ако някой каже, че на него не му се е случвало, то тогава ще излъже. Късмет
![]()
виж ясно е че има доста кифли и момичета които се хващат с всеки.Това което разбрах е че искаш от другият тип момичета по-добри и срамежливи и можеби да имате нешо общо , проблемът е че те не са много повечето ги знаеш какви са но за да имаш свестно гадже просто трябжа да изчакаш :P излизай с приятели, забавлявай се и някой ден просто ще си намериш, поне така ще знаеш че е нещо истинско :P доколкото мога да си направя заключение за теб ти си много свестно момче такаче не бързай за гадже , като му дойде времето ще си намериш , нещата не трябва да се насилват :P![]()
виж ясно е че има доста кифли и момичета които се хващат с всеки.Това което разбрах е че искаш от другият тип момичета по-добри и срамежливи и можеби да имате нешо общо , проблемът е че те не са много повечето ги знаеш какви са но за да имаш свестно гадже просто трябжа да изчакаш :P излизай с приятели, забавлявай се и някой ден просто ще си намериш, поне така ще знаеш че е нещо истинско :P доколкото мога да си направя заключение за теб ти си много свестно момче такаче не бързай за гадже , като му дойде времето ще си намериш , нещата не трябва да се насилват :P
Накрая може пък тя да те намериНе е нужно да говориш кой знае какво, важното е да кажеш това което мелиш. И също така, да не си антисоциален не означава че неприемно трябва да си намериш гадже
проблемът ти е, че се казваш СТИВИ
ватафак бако
казвай, че си стефан
Има много момичета, които искат гаджета, като тебможе би ако не търсиш толкова задълбочено, тя сама ще те намери... Но ако искаш да е на 13, ще се срамува, така че ти трябва да правиш първата крачка.... А замислял ли си се дали не е от вънщния ти вид?
Дон Жуан библеята
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Възможно най-непривлекателното нещо в един човек е отчаяността. Вземи се в ръце, прави каквото обичаш, бъди добър в него и само така ще привлечеш стойностно момиче. Поздрави